Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most hogy van ez a kilakoltatá...

Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.

2020. ápr. 6. 07:53
 181/197 A kérdező kommentje:

Brutál ez a gyakoris bagázs komolyan.

Holnap már csak a poén kedvéért megnézem újra,hogy kiderüljön ki a kamus.

2020. ápr. 7. 21:58
 182/197 anonim ***** válasza:
0%

Már mit fogsz megnézni holnap? Hogy van-e még ítélkezési szünet? Azt most is meg tudod nézni, elég megnyitni a belinkelt közleményt a www.birosag.hu-ról. játszunk egy játékot, kérdező! Tippelned kell három lehetőség közül. A kérdés pedig így hangzik:

"Szerinted a www.birosag.hu az minek a weboldal?"

1.) Egy hentesbolté.

2.) A magyar bíróságoké.

3.) Egy BDSM termékeket árusító webáruházé.

Na, kérdező, mi a tippet?

2020. ápr. 7. 22:18
 183/197 anonim ***** válasza:
26%
Lassan kezdem megsajnálni a kérdezőt. Ritkán látni, hogy valaki ennyire hülyét tud csinálni önmagából, pedig azért ezen az oldalon ebből a szempontból magasan van a léc.
2020. ápr. 7. 22:23
 184/197 anonim ***** válasza:
0%
Vajon hová tűnt a kérdező meg a tanácsadói?
2020. ápr. 7. 23:02
 185/197 anonim ***** válasza:
0%
Biztos most is éppen munkát keresnek.
2020. ápr. 7. 23:07
 186/197 A kérdező kommentje:

Bármilyen hihetlen ,éjszaka aludni szoktam.

A weboldalak nem mindig hitelesek,aktuálisak ilyen esetben, irtam erre példát Bar sokak szerint az is kamu volt 😀😀 és mivel úgyis arra járok gyakran,meg fogom nézni.

2020. ápr. 8. 04:54
 187/197 anonim ***** válasza:
55%

Tegyük fel hogy nem fizetsz dec.31-ig bérleti díjat.

Akkora tartozást fogsz felhalmozni kamatokkal együtt, hogy az életbe nem fogod tudni visszafizetni.

És a rezsivel mi lesz?

Ha nem fizeted, kikapcsolják.

Tegyük fel hogy nem költöztetnék ki, de a tartozást kamatostul, ügyvédi és egyéb díjakkal együtt be lesz hajtva.

2020. ápr. 8. 07:48
 188/197 A kérdező kommentje:

188

Csak mint lehetőséget néztem meg,sose tudni előre mi lesz.Nyilvan keresek munkát közben és fizetni fogok nem az van hogy mostantól akkor nem fizetik. Eddig nemvolt gond vele csak most ilyen rossz a helyzet. Rezsi a kisebbik gond,az szerencsére nem sok.

Ma is megyek két melót megnézni,valamelyik hátha sikerülne.

2020. ápr. 8. 08:16
 189/197 anonim ***** válasza:
32%
Sok sikert a munkakereséshez! Én nagyon drukkolok! Mondjuk nem lesz könnyű, mert az elmúlt napokban láthatóan csak a Gyakori Kérdésekkel foglalkoztál.
2020. ápr. 8. 08:49
 190/197 A kérdező kommentje:

Nagyon tévedsz ,hogy azzal foglalkoztam😊 a nagyon cuki szombati menetrend miatt félórás várakozások vannak olyankor netezek most is várom a buszt épp hazafelé.

2re kell mennem egy másik helyre ,az első már nem aktuális sajnos azt mondtak.

2020. ápr. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!