Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
Nem az ügyvédedről beszélünk, hanem arról, hogy szerinted ítélkezési szünet van, erre belinkelem a magyar bíróságok hivatalos weboldaláról a közleményt, hogy nincs ítélkezési szünet, mire te közlöd, hogy az marhaság! Marhaság, ami a magyar bíróságok központi internetes oldalára van kiírva!
Kíváncsi lennék arra is, hogy 53 százalékos meg 76 százalékos kisbarátaid ehhez mit szólnak!
Nekem nem a barátaim bar halvány Gozom kikre gondolsz véleménye számít hanem az ügyvédé ebben az ügyben.
Ha a papír hibásan van kint majd holnap jelzem nekik ,hátha örülni fognak.
Én rólad gondolok hasonlókat kvittek vagyunk legalább.
Én mt banom legyen igazad ,én amit akartam megtudtam ,nem tőled igaz hanem az ugyvedtol de annyi baj legyen 😀
Valaki tudja hogy lett a moratóriumtól az a téma ki hol tanult 😀
Nahjó. Kotekedj massal 😊
Te meg azzal amiket ide írtál. Te is senki vagy jah bocs diplomás senki.
És igen,szemtől szemben nem lenne ekkora a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!