Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
# 92
Csak ezért csináltál még egy fiókot?
"Amennyiben a felmondási idő lejártát követően a bérlő nem költözik ki, a bérbeadónak – ha a bérleti szerződés a kiköltözési, kiürítési kötelezettség vonatkozásában nem tartalmaz semmilyen rendelkezést – csupán egy lehetősége van: a bíróság előtti kiürítési per kezdeményezése. "
Kiürítés, nem kilakoltatás. Ezt pofázzuk napok óta. Hát erről ennyit.
Vis maior!!!
Nem rakhatnak ki, ne fizess!!
Híradó bemondta!!!
:D
# 97
Pontosan ezt pofázom én is napok óta. Ezeket a lakáskiürítéseket a 1994. évi LIII. törvény szabályozza. Akkor mi itt a probléma?
Vonatkozik ránk is a moratórium. A vészhelyzet kihirdetése miatt tobbek között.Igyekszem fizetni és nem visszaélni ezzel de azért jó tudni.
köszönöm aki írt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!