Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
15:03 melyik ellentétes?
Amit ide bemásolnak, azt hagyd figyelmen kívül. Aki azt mondja, hogy "ez világosan benne van a jogszabályban", az vajon belinkeli-e a jogszabályt, és rámutat-e a jogszabály vonatkozó pontjára, ha már olyan világosan benne van? Nem? Akkor annyit is ér a válasza.
Annak higgy, aki a válaszát a jogtar.hu oldalra mutató linkkel alá tudja támasztani úgy, hogy te is megtalálod a jogszabályban a pontot, amire hivatkozik.
62
Lejarni nemtud az olyan szerződés amiben nincs szabva határidő.
Holnap már fel 10 után okosabb leszek ezügyben.
66
Ha tudnám hogy kell képet mahinálni hogy saját adataim ne látszódjanak feltenném ide.Konkretan ilyen nincs benne.
De a jogi fondorlatokhoz nem értek 😊 még akit hívtam ügyvéd ő is azt mondta telefonon,hogy utána néz holnapig mert most ugye vészhelyzet áll fenn,ami nem általános.
# 62
"Albérlet esetében nem bírósági végrehajtás van, hanem lejár a szerződés, és kész."
És akkor mitől megy el a volt bérlő, aki nem hajlandó önként? A bírósági végrehajtáson kívül milyen lehetőségek vannak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!