Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most hogy van ez a kilakoltatá...

Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.

2020. ápr. 6. 07:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/197 A kérdező kommentje:

17es Örülj,hogy te nem jártál így és ne másokon gúnyolódjj.

Tudod egyszer fent egyszer lent!!!!

Mi is mindig fizettünk de most kihúzták alólunk a talajt.

2020. ápr. 6. 09:28
 22/197 A kérdező kommentje:

20as

Hol irtam azt h én megtehetem meg hasonlók??!az elején is leirtam mindig fizettünk nem volt gond ,most lett csak ez.

2020. ápr. 6. 09:29
 23/197 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, ez nem gúnyolódás, egyszerűen arról van szó, hogy aki szellemileg zokni, a válság idején is zokni. Csak nekem elegem van az agyilag zoknikból, ezért kértem segítséget.
2020. ápr. 6. 09:32
 24/197 A kérdező kommentje:

Rendben akkor én értettem félre.

Én sem azért nem fizetek majd mert jaj megtehetem hanem mert nem tudok 😞 és akkor úgy látszik minket semmi nem védY

2020. ápr. 6. 09:34
 25/197 anonim ***** válasza:
29%
Nincs semmilyen védelmetek! A tulajdonos jóindulatára vagy utalva!
2020. ápr. 6. 09:45
 26/197 anonim ***** válasza:
22%

Az albérletbe nem vonatkozik a kilakololtatási moratórium. Ügyvédhez hiába mész, a tulajdonos a szerződésben leírták alapján járhat el. Magyarán nem fizetés esetén kirakhat x felmondási idő után.

Beszélj vele, ha jóindulatú akkor vár, de arra készülj fel, hogy még kell adnod a tartozásodat.

Én bérbe adtam apum megörökölt házát egy családnak. Elvesztették a munkájukat, nem tudnak fizetni. Rakjam ki gyerekkel?! Én magam is Anya vagyok, átérzem a helyzetüket.

Minél hamarabb beszélj a tulajdonossal!

2020. ápr. 6. 10:31
 27/197 A kérdező kommentje:

26 Jo tudni hogy vannak még ilyen JÓ EMBEREK akik megértőek!

Hogy valaki nem azért nem fizet mert megteheti vagy mert nem akar,hanem mert a vírus sokakat padlóra küldött.

2020. ápr. 6. 10:46
 28/197 anonim ***** válasza:
83%
A különbség ott van köztük és közted, hogy ők korrekten szóltak a tulajdonosnak, és megbeszélés után megegyezésre jutottak, nem ügyvédhez rohangáltak azon vergődve, hogy hogyan ne lehessen őket kitenni.
2020. ápr. 6. 10:48
 29/197 anonim ***** válasza:
46%

Tudod, mindig beleképzelem magam más helyébe. Mi lenne ha én lennék a kislányommal reménytelen helyzetben? A szívem szakadna meg.

Én voltam nagyon mélyen, tudom milyen. Voltam fent is, de azt vallom, középszinten a legjobb.

2020. ápr. 6. 10:50
 30/197 A kérdező kommentje:

28

Ne köss belém már az előbb is leirtam ,hogy nyilván fizetek amikor tudok Eddigis fizettem.De attól megkérdezhetem egy hozzá értőt nem? Még nekik is új az egész azért nem általános a mostani hiszen hivatalosan is vészhelyzet van!!!!!!!

2020. ápr. 6. 10:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!