Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
Ha van bérleti szerződésed, vagyis a tulaj hozzájárulásával költöztél be a lakásba, akkor NEM lehetsz önkényes lakásfoglaló. Akkor sem, ha a bérleti szerződés bármilyen okból megszűnne.
Idejár egy troll, aki tött login alatt valótlanságokat terjeszt. Vigyázz, mit hiszel el.
De hogy? Amíg még fizettünk akkor nincs gond.
Nem szoktunk traccsolni kb 5 percet max.
Igenn van szerződés
És eddig fizettem is mindig rendesen! Most is tudtam még csak előre gondolkodok ha Esetleg nem lenne ....
Ezért irtam korábban h elmegyek az ügyvédhez holnap megtudom. Mi a hivatalos mert mindneki mást mond.
Barátok is albiban laktak nekik meg azt mondta a tulaj h Ja moratórium van
Most akkor nekik vonatkozik másnak nem ??vagy auert mert ott gyerek van attól Fugg ? Nálunk nincs gyerek
"182/A. § (1) A végrehajtó a lakóingatlan kiürítésének foganatosítását [174. § d) pont] a november 15-től április 30-ig terjedő időszakot követő időszakra halasztja el, ha a kötelezett magánszemély."
Van még néhány kivétel a jogszabályban, de az albérlet NEM kivétel. Az albérletekre is vonatkozik a kilakoltatási moratórium!
Javasolom, hogy mindenki döntse el, minek hisz: magukat szakértőnek kiadó anonim kommentelőknek, anonim lepontozóknak, vagy a jogszabály ellenőrizhető szövegének.
Ráadásul jogi szöveg sem egyértelmű a laikusnak ,többet bemásoltak nos ebből egy totál ellentétes.?!!!
Az ügyvéd csak jobban tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!