Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
Ha valami zárva van akkor zárva tökmindegy h az épp micsoda.
Leeht csavarni a dolgokat de az alap lenyege a zárva.
Jah érdekes a diplomával sértegetni tudnak csak : hülye meg proli meg stb 😀
Fújjátok nyugodtan ,talán ha az orrotok előtt lenne kiirva akkor elhinnétek? Nekem nem téma,csak annyira erőlködtök hogy az legyen igaz, tudod mit legyen mit bánom.
Én a szememnek hiszek. És nem bolthoz hasonlítottam előtte irtam le,kormányablak net szerint nyitva valójában zárva.
Mikor bejutottam akkor mondja ott az ügyintéző hölgy,az nem jó ami ott szerepel telefonon vagy személyesen kérdezzek rá.
Én értem, hogy miért műveli ezt most a kérdező. Ez a szerencsétlen krízis helyzetben van, nincs munkája, nem is nagyon lesz egyhamar, a fedél is hajszálon függ a feje felett. Hamarosan ennivalóra sem lesz pénze, mehet majd a népkonyhára. Emiatt próbál belekapaszkodni minden szalmaszálba, viszont ez csak hamis biztonság, mert hitegeti magát, hogy nem tudják kirakni, meg nem kell fizetnie, meg ítélkezési szünet van, stb. A legszebb az egészben, hogy a nagy, okos "tanácsadói" nem szólnak egyébként neki, hogy alapvetően hamis illúziókban ringatja magát, amikor azt gondolja, hogy nem fogják behajtani rajta a több százezer, vagy milliós hátralékot, amit termel majd ő és a bikája. Ezeké a nagy okosoké a fő felelősség abban, amikor ez a szerencsétlen meg a palija utcára fog kerülni. Mert ha azt mondanák neki, hogy
"- Figyelj, nincs ingyenebéd, előbb-utóbb fizetni kell majd, egyben pedig sokkal rosszabb lesz, mint darabokban fizetni, ezért húzzál el dolgozni mezőgazdasági idénymunkára vagy takarítani, vagy akármit!".
De nem, ezek a nagy okosok szinte még nyugtatgatják, hogy minden rendben lesz. Ami elképesztő.
Fújják a véleményüket ha nem szünetel és idézés lesz satöbbi szerintük akkor ma ia miért volt zárva és egy lélek sem volt ott.??! Máskor bizottsági őr az ajtóban és személyivel engedi be a tanúkat is pl.
De most semmi ,home Office ban meg nemhiszem hogy menne 😀
149.
Ingyen ebédnél nem tartunk és nem ők nyugtattak meg hanem az ügyvéd 😊
Győzködhet barki a szakembernek hiszek. A vészhelyzet miatt másképp mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!