Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most hogy van ez a kilakoltatá...

Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.

2020. ápr. 6. 07:53
 151/197 A kérdező kommentje:

Most majd kitalálják az ügyvéd is hazudott és az sem jó 😀😀

Meg poenbol van zárva és nem tárgyalnak más ügyet sem. Mondjuk más ügy nem érint csak ez.

2020. ápr. 7. 20:42
 152/197 anonim ***** válasza:
38%

Muszáj hozzászólnom, mert elképesztő, ami itt folyik!

Kérdező!

Te összekevered a Kormányhivatalt a Bírósággal! Két külön hivatal, két külön intézmény! Képes vagy ezt felfogni???

Mint ha azt mondanád, hogy ha a Lidl zárva van, abból egyenesen következik, hogy az Aldi is zárva van. Érted a példát?

2020. ápr. 7. 20:45
 153/197 anonim ***** válasza:
93%

# 151

Őszintén nem érdekel, hogy ítélkezési szünet van-e. Ez az utolsó szalmaszál, amibe próbálsz kapaszkodni, hátha valamibe beleköthetsz? Nem releváns a kérdés szempontjából, mivel a kérdező tartozása ugyanúgy gyűlik, ha van bíróság, ha nincs, viszont lakáskiürítés foganatosítása nem fog megtörténni mostanában (egyébként sem mennek le gyorsan ezek az ügyek, valószínűleg már veszélyhelyzet vége után, a következő moratórium vége felé leszünk, addigra nem már a kérdező magától is elmegy).

2020. ápr. 7. 20:45
 154/197 anonim ***** válasza:
0%
156, 20:45, 76% ez nem válasz a kérdésre! Felelj a kérdésre! Ítélkezési szünet van a bíróságokon jelenleg, vagy nincs? Egy egyszerű kérdés! Képes vagy értelmezni és megválaszolni, vagy sem? Azért lényeges, mert a válaszod megmutatja, hogy egyébként mennyire vagy képben, mennyire értesz a dologhoz!
2020. ápr. 7. 20:48
 155/197 A kérdező kommentje:

155

Példa!! Volt én is annak irtam.

Csak épp hazugnak vádolnak mint aki azt sem tudja mi a nyitva és zárva.

2020. ápr. 7. 20:48
 156/197 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, de a bíróságok akkor is működnek jelenleg. Ez tény. Te pedig legalább tízszer leírtad, hogy nem.
2020. ápr. 7. 20:51
 157/197 anonim ***** válasza:
38%
Ügyvéd mondta neki, hogy ítélkezési szünet van. Mi következik ebből? Az, hogy még az ügyvéd is lehúzta.
2020. ápr. 7. 20:54
 158/197 A kérdező kommentje:

Még valaki meghazudtol komolyan ....

poenbol volt zárva minden??!!

2020. ápr. 7. 20:55
 159/197 A kérdező kommentje:
hazudtoljatok meg őt is komolyan 😀😀😀 ennyi aljas ember egy rakáson.
2020. ápr. 7. 20:56
 160/197 A kérdező kommentje:
Ha én elnéztem valamit sokak szerint akkor az ügyvéd is hazudik perszeeee hivatalosan direkt alám tesz.
2020. ápr. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!