Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
Most majd kitalálják az ügyvéd is hazudott és az sem jó 😀😀
Meg poenbol van zárva és nem tárgyalnak más ügyet sem. Mondjuk más ügy nem érint csak ez.
Muszáj hozzászólnom, mert elképesztő, ami itt folyik!
Kérdező!
Te összekevered a Kormányhivatalt a Bírósággal! Két külön hivatal, két külön intézmény! Képes vagy ezt felfogni???
Mint ha azt mondanád, hogy ha a Lidl zárva van, abból egyenesen következik, hogy az Aldi is zárva van. Érted a példát?
# 151
Őszintén nem érdekel, hogy ítélkezési szünet van-e. Ez az utolsó szalmaszál, amibe próbálsz kapaszkodni, hátha valamibe beleköthetsz? Nem releváns a kérdés szempontjából, mivel a kérdező tartozása ugyanúgy gyűlik, ha van bíróság, ha nincs, viszont lakáskiürítés foganatosítása nem fog megtörténni mostanában (egyébként sem mennek le gyorsan ezek az ügyek, valószínűleg már veszélyhelyzet vége után, a következő moratórium vége felé leszünk, addigra nem már a kérdező magától is elmegy).
155
Példa!! Volt én is annak irtam.
Csak épp hazugnak vádolnak mint aki azt sem tudja mi a nyitva és zárva.
Még valaki meghazudtol komolyan ....
poenbol volt zárva minden??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!