Az evolucio bizonyitott, a hivek miert hisznek mégis a teremtesben?
#20 [link]
Miller, Stanley L. (1953). "Production of Amino Acids Under Possible Primitive Earth Conditions". Science. 117 (3046): 528–9. doi:10.1126/science.117.3046.528
16# "Lehet bunkóskodni, akkor is csak elmélet és akkor sem lesz élettelenből élő. Ennyi."
Ne várj olyan érvet amit nem fogadsz el.
Csatlakozom a 23-as válaszolóhoz.
Elmélet az evolúció, és soha nem is lesz bizonyított tény.
Hiába akarjátok kizárni az életadó forrást, hogy megnyugtassátok, vagy elaltassátok a lelkiismereteteket.
Két fontos dolgot tök jó lenne tisztázni az ilyen viták előtt:
1. Milyen következtetéseket tudsz levonni az evolúciós elmélet igazolásával az emberek létrejöttéről?
2. Mit jelent a teremtés szerinted?
"Csatlakozom a 23-as válaszolóhoz.
Elmélet az evolúció, és soha nem is lesz bizonyított tény.
Hiába akarjátok kizárni az életadó forrást, hogy megnyugtassátok, vagy elaltassátok a lelkiismereteteket.
"
Csatlakozz! Még egy ostoba, aki a a tényeket letagadja. Linkeltem a videót. Ha nem nézed meg a bizonyítást, hát legfeljebb buta maradsz. Nekem mindegy.
Hiába mesélsz életadó forrásról, ha egy csepp bizonyítékot sem tudsz alátámasztásnak, hogy létezik.
A lelkiismeretem pedig nyugodt, ne aggódj érte.
"1. Milyen következtetéseket tudsz levonni az evolúciós elmélet igazolásával az emberek létrejöttéről?
2. Mit jelent a teremtés szerinted?"
1, Az ember az evolúciós változások során keletkezett élőlény, egy hosszú folyamat egy állomása, és köze nincs a sárból Isten gyúrta elképzeléshez.
2, Egy szó, jelentése:
1. az a cselekvés, amikor valami újat alkotunk; létrehozás, alkotás.
2. személy (általában nő).
Wikiszótár.
Miért kérded???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!