Stephen Hawking: Nincs isten!? Mit gondoltok erről?
"90# Na, ezt hívják ártó és beteges fanatizmus. Sose engedném a gyerekem az olyanok közelébe, mint te."
Mielőtt másokat vegzálnál, előbb nézz utána...
Galátzia 5:19-21
A testnek cselekedetei pedig nyilvánvalók, melyek ezek : házasságtörés, paráznaság, tisztátalanság, bujálkodás. Bálványimádás, varázslás, ellenségeskedések, versengések, gyűlölködések, harag, patvarkodások, viszszavonások, pártütések, Irígységek, gyilkosságok, részegségek, dobzódások és ezekhez hasonlók: melyekről előre mondom néktek, a miképen már ezelőtt is mondottam, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, Isten országának örökösei nem lesznek.
Forrás:
"90# Na, ezt hívják ártó és beteges fanatizmus. Sose engedném a gyerekem az olyanok közelébe, mint te."
Én meg olyanok közelébe, aki Isten létezését úgy tagadja, hogy semmi érve nincs a létezése ellen...
Időpont ma 09:56
Nem a nem létezést kell bizonyítani, hanem a létezést. Istenek valójának pontosan annyi esélye van, mint az unikornisokénak.
"Időpont ma 09:56
Nem a nem létezést kell bizonyítani, hanem a létezést. Istenek valójának pontosan annyi esélye van, mint az unikornisokénak."
Ha majd szemben állsz majd vele akkor is jusson majd et az eszedbe.
Ez még nem bizonyíték!
Ha pedig szemben állok vele, akkor elsőnek nekem illene kérdezni, és ő válaszol. Mivel ő már mindent tud rólam, én pedig semmit őróla.
74%-os neked ez a napi programod és életcélod, hogy Isten létezését tagad?
Neked fizetnek ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!