Miért hiszik azt az emberek hogy isten (direkt kicsivel írtam) létezik? Nincs semmi értelme a vallásnak!
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 20:55
101/277 anonim válasza:
Van amire csak a vallás ad választ. A teremtő maga is anyag és abból tud teremteni. Nos mivel csak anyagból lehetett anyag, ezért csak anyagból lehetett a világegyetem. De azt a fizika és a tudomány nem tudja megválaszolni hogyan lett anyag, vagy miből, csakis a vallás.
102/277 anonim válasza:
A vallásos és az ateista világszemlélet közt szerintem az a legfontosabb különbség, hogy a vallás lezárja, megoldottnak tekinti a világ keletkezését - Isten vagy istenek - teremtették és slussz!!! Az ateisták meg azt mondják, hogy nem tudjuk mi volt a legelső pillanat előtt de kutatjuk. A vallás azt mondja, hogy bizonyosság, ne kutass tovább, az ateisták meg azt, hogy talán. Ez a legnagyobb különbség.
103/277 anonim válasza:
De hiába kutatják, nem fognak rájönni, mert mindig lesz előbb az időben, nem volt soha se kezdete és akkor is kellett lennie anyagnak, hogy ma is legyen, vagyis valaminek mindig kellett lennie! AZ anyag pedig mégse lehetett az, mert az nem tetszik a fizikának.
104/277 anonim válasza:
Kedves hoper! Amíg egyesek nagyon jól megélnek a vallásos hitből, addig felesleges fizikai kérdéseket feszegetni. Elég ha azt hirdetik, hogy mi tudjuk a választ, Ti meg hozzátok a pénzeteket. És ez a lehetetlen állapot már így megy több tízezer éve.
105/277 anonim válasza:
Ja héát mivel nem tudtok fizikai érveket hozni Isten létezése ellen, maradt hát a pénz. Egyrészt, amennyit én adok nekik, abból nem gazdagszanak meg. Másrészt Jézus és társai elég szegények voltak. Nem a pénzért csinálták.
106/277 anonim válasza:
Szerintem alapvető tévedésben vagy. Negatívumot soha nem lehet bizonyítani, csakis valóságos. meglévő dolgot. Azt, hogy valami nincs az bizonyíthatatlan. Ha megfordítjuk a dolgot akkor hol a bizonyíték Isten - isten létezésére?
107/277 anonim válasza:
Nemhogy isten, de jézus létezésére sincsen semmilyen kézzelfogható bizonyíték. Amúgy amig nem volt semmi, meg nem volt a valami hol volt az istenetek? Nem kell az értelmetlen duma,h isten mindig volt. Honnan lett? Azt ki teremtette?
108/277 anonim válasza:
Az első nap lett a világosság meg sötétség. A 4.nap meg az égitestek. Mi a fene világított addig? 😂
109/277 anonim válasza:
Ahogy korábban is írták: Pont mint az őskorban. Amit nem tudsz megmagyarázni a tudomány jelenlegi állása alapján az mind csak isten műve lehet. Mennyire szánalmas az egész érvelésetek... Semmi bizonyiték, semmi adat, egy könyv és a mesefigurái az összes amit fel tudtok mutatni.
110/277 anonim válasza:
Jezus letezett, mert a zsidok es a romaiak is irtak rola. Egyebkent van logikai bizonyitasa Isten letezesenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!