Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hiszik azt az emberek...

Miért hiszik azt az emberek hogy isten (direkt kicsivel írtam) létezik? Nincs semmi értelme a vallásnak!

Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 20:55
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/277 anonim ***** válasza:
Hol a bizonyítás? Hol az egyenlet? Szeretném látni a pontos levezetést, s azt, hogy az elméletet és a bizonyítását is elfogadta a tudomány. Nem vagy képes ésszerűen felfogni dolgokat, csak ismételgetsz. Ez nem vita, ez így csak időpazarlás olyan dolgokra, amik teljesen feleslegesek.
2018. ápr. 30. 14:21
 152/277 anonim ***** válasza:
50%
Ott van a cikk, olvasd el kérlekszépen! Az, hogy nem bírod felfogni, nem az én bajom.
2018. ápr. 30. 15:41
 153/277 Alain Delon ***** válasza:
22%
152: Ugyanakkor én írtam egy olyan szoftvert,a mi bebizonyította, hogy idióta vagy.
2018. ápr. 30. 15:49
 154/277 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen hívők már veszélyesek a társadalomra. Nagyon remélem, hogy nem terjeszted széles körben a hülyeséget.
2018. ápr. 30. 15:56
 155/277 anonim ***** válasza:
50%
SZvsz, mutasd a szoftvert! Ezt matematikusok írták, te meg egy senki vagy. De komolyan a tudósoknak se hiszel már, akkor mégis kinek? Te vagy inkább itt a veszélyes megszállott.
2018. ápr. 30. 16:26
 156/277 anonim ***** válasza:
Blöff, blöff és blöff. (Csak, hogy egy klasszikust idézzek. Khm.) Légy kedves és az állításaidat támaszd is alá bizonyításokkal. Abban a szövegben semmi nincsen. Egyetlen számítás sem, amit matematikusok elfogadtak volna és tényként kezelnék. Mégis milyen humbug ez? Eddig semmi használhatót nem mutattál fel. Pontosan ez a gond a vallásosokkal - legalábbis a keresztényekkel. A Biblián kívül semmi ésszerű érvük nincs Isten léte, és Jézus csodatételei mellett. Könyvet írni én is tudok. Bárki képes rá. Ennél azért több kellene. Ilyen alapon én Hamupipőkében hiszek. Sőt, megalapítom Törpapa egyházát. Mindegyiknek pont ugyanannyi realitása van, mint a Bibliában foglaltaknak.
2018. ápr. 30. 16:39
 157/277 anonim ***** válasza:
50%
Tessék, Göbel bizonyítása ISten létezésére részletes leírással, angolul. Bár gondolom te akkor barbár vagy, hogy megnyikkani se tudsz ezen a nyelven. Ettől kezdve Göbel állításaival vitatkozz, ne velem!
2018. ápr. 30. 17:03
 158/277 anonim ***** válasza:
50%
2018. ápr. 30. 17:03
 159/277 anonim ***** válasza:
Legalább a nevét írnád le helyesen. Azt hiszem, hogy az eszmefuttatásunknak itt vége. Nem vagy képes felfogni, hogy tényeket mutass, ne állításokat. Eddig a Biblia volt a bizonyíték, most dobálózol itt mindenféle matematikusokkal. Továbbra is fenntartom azt, hogy addig nincs jelentősége tételeknek, egyenleteknek, amíg az széles körben, tudósok és ezáltal a tudomány szerint is bizonyosságot nem nyer. Értelmetlen az egész. Te tipikusan az a hívő vagy, akivel felesleges és értelmetlen is vitatkozni, olyannyira van meggyőződve a saját maga igazáról. Siralmas. Szánni való.
2018. ápr. 30. 17:19
 160/277 anonim ***** válasza:
50%
Nem azért de Göbel bizonyítása elég széles körben ismert, ha megkérdeznél (persze nem ismersz) matematikusokat, biztos hogy olvasott már róla. Nem véletlen hogy ők nem akarják megcáfolni Isten létezését, sőt hívők is vannak közöttük, csak az ilyen agyatlanok hitetlenek mint te, akinek ha megmutatot a logiaki bizonyítást, azt se hiszik el.
2018. ápr. 30. 17:28
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!