Miért hiszik azt az emberek hogy isten (direkt kicsivel írtam) létezik? Nincs semmi értelme a vallásnak!
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 20:55
181/277 Alain Delon válasza:
180: Annak vajon mi lehet az oka, hogy minimum földrészenként változnak a vallások és azok állításai? Nem kell ehhez semmi tudomány. Ilyen blődségekkel nem is foglalkozik a tudomány. Inkább gyógyítja pl. a TBC-t, hogy ha egy olyan szerencsétlen, mint te, TBC-s lesz meg tudja gyógyítani, meg feltalálja az internetet, hogy az olyanok, mint te, világgá onthassák az ostobaságaikat. A szaros vallás meg rajzolgatja a keresztjeit, és tőlük megdögölhet a TBC-s.
182/277 anonim válasza:
Látszik mekkora tudatlan vagy, évezredekig az egyház gyógyította a betegeket és az oktatást is ők irányították például. Sőt még ma is végzik ezeket a tevékenységeket.
183/277 anonim válasza:
#181: Ez az egész csak ott sántít, hogy azért vannak hívő orvosok, tudósok, stb., sőt, az "ősrobbanás - elmélet" kidolgozója is egy pap volt.
184/277 Alain Delon válasza:
182: Azért tegyünk már különbséget az ápolgatás és a gyógyítás között. Ha olyan marha nagy gyógyító lett volna az egyház, akkor miért a 20. századi orvostudománynak kellett megfékeznie pl. a már említett TBC-t? Az oktatás egyházi irányítása meg úgy történt, hogy minden másféle oktatást kiirtottak, hogy csak az ő tanaik terjedhessenek. Aki másképp tanított, az életét veszélyeztette, mint pl. Giordano Bruno.
185/277 Alain Delon válasza:
183: Azok a hívő orvosok stb. sem hoztak még egyértelmű bizonyítékot a "hívésük" valóságos alapjaira, csak hívnek, mint a tanulatlan cigány a soron.
186/277 anonim válasza:
#185: Persze, persze, nem is erről beszélek. Csak azért ők nem nevezhetők tudatlannak, tanulatlannak, "agymosottnak", stb,stb. És mégis hisznek Istenben.
187/277 anonim válasza:
Egyébkent, ha en szeretem a gyerekemet, azt sem tudom "tudományosan" bizonyítani.
188/277 Alain Delon válasza:
187: Te lehet, hogy nem, de már felfedezték, hogy a különböző érzelmi állapotokban milyen hormonok termelődnek a szervezetben.
189/277 anonim válasza:
#188: Lehet, de ez olyan dolog, mint a hazugsag vizsgálat. Nem veletlen, hogy azt sem szokták bizonyítékként elfogadni.
190/277 anonim válasza:
#188: Ettől függetlenül, azt meg mindig nem értem, hogy komoly tudósok, orvosok, hogyan hihetnek Istenben? Hiszen elvileg, veled azonos veleményen kellene lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!