Most komolyan az összes névről véleményt akarnak hallani ami létezik a világon? Ennek mi értelme?
Valaki nagyon unatkozik, vagy valakik nagyon unatkoznak.
Megelőztelek a kérdéssel :P
Amúgy tényleg van valami gond a helyesírásommal?
nem értem én sem, a klementina pont olyan idióta név mint az eufrozina...stb... most a másik hogy semmit nem tudsz ezekről...társadalmi szintjéről, lakóhely, életvitel.... különben is a szülőnek kéne eldönteniük hogy a közös izlésüknek milyen hangzású gyereknév felel meg....
az oldal szempontjából meg ideggesítő mégha ki is kerülöm őket...
Ez mar csak azert is gaz, mert altalaban a sajat nevukrol kerdeznek az emberek, kikerik a MI VELEMENYUNKET, aztan mikor megkapjak, de az tortenetesen negativ, akkor jol lepontoznak, mert az nem hasznos. Pedig csak a kerdesre valaszoltunk.
Egy idoben a kepeiket raktak be a tinilanyok ("szerinted szep vagyok?"), szerintem ezeket mar nem lehet csinalni a szemelyisegi jogok miatt, ugyhogy attertek az egofenyezes eme utjara. Gaz.
Ugy látszik igen....
Pedig hát ha valakinek nem tetszik ugysem fogja lecserélni meg hát nem mi választjuk a nevünket(persze megtehetjük hogy lecseréljük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!