Miért hiszik azt az emberek hogy isten (direkt kicsivel írtam) létezik? Nincs semmi értelme a vallásnak!
236: Egymást akarják túllicitálni a "jelenéssel". Legalább addig is figyelnek rájuk. Manapság meg "ufót" divat látni. Koronként változik, hogy mit "látnak".
Azt a 21 grammos mesét én is hallottam. Meg más meséket is hallottam már.
Stephen Jay Gould, paleontológus, Harvard Egyetem:
„Mi lett a létránkkal, ha van három, egy időben létező emberszabású faj (A. africanus, a robusztus Australopithecus fajok és a H. habilis), amelyek egyike sem származott a másiktól? És ráadásul a három közül egyik sem mutatott semmiféle evolúciós jellemzőt azalatt, hogy a Földön léteztek.”
Az evolucionista törzsfa szerint az ember kialakulásának sorrendje:
Australopithecus –> Homo habilis –> Homo erectus –> Homo sapiens, azt feltételezik, hogy ezek a fajok egymás ősei voltak.
A paleoantropológusok kutatásai viszont felfedték, hogy az Australopithecus, a Homo habilis és a Homo erectus a világ különböző pontjain, de egy időben éltek.
A Homo sapiens neandarthalensis és a Homo sapiens sapiens (a mai ember) egyszerre éltek, ugyanazon a területen. Ez a tény cáfolja azt a feltételezést, hogy egymás ősei lettek volna. E problémáról írt Stephen Jay Gould.
Mark Czarnecki, evolucionista régész:
„A legnagyobb probléma, amely felmerül az elmélet bizonyítása során, az eltűnt fajok maradványai, amelyek megőrződtek a Föld geológiai rétegeiben. Ezek a leletek sohasem utaltak még csak nyomokban sem Darwin feltételezett átmeneti alakjaira – ehelyett a fajok váratlanul jelennek meg és tűnnek el és ez az anomália támasztja alá a teremtéselméletet, amely szerint minden fajt Isten teremtett.”
Encyclopedia Britannica, 1992, c. 26, ss. 704-705
„Annak ellenére, hogy a teknősök sokkal több és jobb állapotban megőrződött maradványt hagytak maguk után, mint a gerincesek, egyetlen átmeneti forma sem található, amely a teknősök és az állítólagosan belőlük fejlődött egyéb hüllőkre utalna.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!