Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hiszik azt az emberek...

Miért hiszik azt az emberek hogy isten (direkt kicsivel írtam) létezik? Nincs semmi értelme a vallásnak!

Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 20:55
 231/277 Alain Delon ***** válasza:
31%
230: Hogy jön ide a kormányzati propaganda? Tényleg nagyon szét vagy esve.
2018. máj. 6. 12:03
 232/277 anonim ***** válasza:
50%
Miért lennék szétesve? Úgy jön ide a kormánypropaganda, hogy aki nem azt hiszi, amit ők, az kussoljon! Látszik hogy közéjük tartozol. Le se tagadhatnád.
2018. máj. 6. 13:39
 233/277 Alain Delon ***** válasza:
91%
232: Tényleg nagyon szét vagy esve. De ha nem tudod nekem bizonyítani, hogy a Pókember nem létezik, akkor én jogosan könyvelhetem el, hogy létezik, ugye? Mert mondjuk filmen is lehet látni, nem úgy mint az istenkét.
2018. máj. 6. 17:10
 234/277 anonim ***** válasza:
50%
Pókember nem létezik, mivel élőben senki se látta még. Meg senki állítja ezt magáról. Ellenben Istent egy rakás próféta látta már, akik mellesleg szegények voltak és azzal se gazdagodtak meg hogy elkezdtek prófétálni, szal a pénz miatt kizárva.
2018. máj. 6. 17:45
 235/277 Alain Delon ***** válasza:
91%
234: De láttuk filmen a pókembert. Akik istent látták, hallucináltak vagy hazudtak.
2018. máj. 6. 17:49
 236/277 anonim ***** válasza:
50%
És egymástól függetlenül hogy tud hazudni meg halluciláni ennyi ember? ja a másik, ott a lélek, mindeni 21 grammal lesz könyebb a halálakor. Hova megy az a 21 gramm? És a 120 kilós meg az 50 kilós ember is, pedig hát elvileg a nagy tudományos szerint nem ugyanannyinak kéne belőlök távozni. Lemérték tudományosan. Na ezt, hogy magyarázod ki, haver?
2018. máj. 6. 19:12
 237/277 Alain Delon ***** válasza:
91%

236: Egymást akarják túllicitálni a "jelenéssel". Legalább addig is figyelnek rájuk. Manapság meg "ufót" divat látni. Koronként változik, hogy mit "látnak".

Azt a 21 grammos mesét én is hallottam. Meg más meséket is hallottam már.

2018. máj. 6. 21:23
 238/277 anonim ***** válasza:
50%
Mitől lenne mese? A nádik is lemérték a koncentrációs táborban és ott is kijött pontosan a szám. Egyébként fil is van róla, mint a kedvenc pókemberedről.
2018. máj. 6. 21:32
 239/277 anonim ***** válasza:
100%

Stephen Jay Gould, paleontológus, Harvard Egyetem:

„Mi lett a létránkkal, ha van három, egy időben létező emberszabású faj (A. africanus, a robusztus Australopithecus fajok és a H. habilis), amelyek egyike sem származott a másiktól? És ráadásul a három közül egyik sem mutatott semmiféle evolúciós jellemzőt azalatt, hogy a Földön léteztek.”

Az evolucionista törzsfa szerint az ember kialakulásának sorrendje:

Australopithecus –> Homo habilis –> Homo erectus –> Homo sapiens, azt feltételezik, hogy ezek a fajok egymás ősei voltak.

A paleoantropológusok kutatásai viszont felfedték, hogy az Australopithecus, a Homo habilis és a Homo erectus a világ különböző pontjain, de egy időben éltek.

A Homo sapiens neandarthalensis és a Homo sapiens sapiens (a mai ember) egyszerre éltek, ugyanazon a területen. Ez a tény cáfolja azt a feltételezést, hogy egymás ősei lettek volna. E problémáról írt Stephen Jay Gould.

Mark Czarnecki, evolucionista régész:

„A legnagyobb probléma, amely felmerül az elmélet bizonyítása során, az eltűnt fajok maradványai, amelyek megőrződtek a Föld geológiai rétegeiben. Ezek a leletek sohasem utaltak még csak nyomokban sem Darwin feltételezett átmeneti alakjaira – ehelyett a fajok váratlanul jelennek meg és tűnnek el és ez az anomália támasztja alá a teremtéselméletet, amely szerint minden fajt Isten teremtett.”

Encyclopedia Britannica, 1992, c. 26, ss. 704-705

„Annak ellenére, hogy a teknősök sokkal több és jobb állapotban megőrződött maradványt hagytak maguk után, mint a gerincesek, egyetlen átmeneti forma sem található, amely a teknősök és az állítólagosan belőlük fejlődött egyéb hüllőkre utalna.”

2018. máj. 6. 22:35
 240/277 Alain Delon ***** válasza:
238: Persze...
2018. máj. 7. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!