Miért hiszik azt az emberek hogy isten (direkt kicsivel írtam) létezik? Nincs semmi értelme a vallásnak!
Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 20:55
261/277 Alain Delon válasza:
258: Ebben a kérdésben semmi törölni való nincs. Az a te privát ügyed, hogy neked rosszul esik, hogy sokak nem hiszik azt a mesét, amit te. Nem kell ilyen oldalakat látogatnod és nem ér ilyen "trauma". Vagyis látogass minél több ilyet, hogy felvilágosulj.
262/277 Alain Delon válasza:
256: Látod, nem bírod megérteni, hogy hogy cáfoltad meg magad egy mondaton belül? Ahogy cáfolni akartad az evolúciót, ugyanazon a módon akartad "bizonyítani" az istenkédet. Ilyen egyszerű logikai dolgokat nem értesz meg, csak képzelegsz, hogy így meg úgy isten.
263/277 anonim válasza:
Kedves Alain Delon! Melyik volt ez a mondat, még mindig nem értem? Másrészt ha már egyszer tudjuk, hogy nincs evolúció, akkor meséld már el nekem, hogy hogy kerültek ide az élőlények? Csak úgy maguktól, mint ahogy a tárgyi bizonyítékok hiányával küszködő evolúció állítja?
265/277 Alain Delon válasza:
263: Erre már harmadszor válaszolok neked. Hátha ez is törölve lesz. Úgy látszik, rossz fiú lettem az adminok előtt. Keresd vissza azt a kommentedet. Ne hárítsd rám a munkát.
266/277 anonim válasza:
Lehet hogy azért lesz törölve, mert hülyeségeket írogatsz folyamatosan?
267/277 Alain Delon válasza:
266: Most akkor kezdjem el én is a jelentgetést, hogy ilyen jelzőkkel jössz, hogy "hülyeség"? Legyek olyan, mint te?
Ugyanakkor egyszer az életben elkezdhetnél valami munkát is végezni, nem mindig másra hárítani a dolgokat (pl. istenre), és felderíteni a "gondolatmeneteidben" az összeférhetetlenségeket. Ahogy elnézem, ezek eddig nem zavartak.
268/277 anonim válasza:
Te meg elmondhatnád végre hol vannak azok az összeférhetetlenségek, mert úgy titkolod ezeket itt 20 hozzászólás óta, mintha legalábbis 80 évre titkosították volna őket!
269/277 Alain Delon válasza:
268: Csak számodra titok.
270/277 anonim válasza:
Úgy látom hogy a többiek sem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!