Ti hisztek istenben?

Figyelt kérdés

Ha igen miért és milyen a vallásotok?

Ha nem mért nem?

Én személy szerint nem hiszek mert ha lenne isten nem lenne rák meg ilyenek

#Isten #jzus
2018. jan. 28. 09:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszek egy istenben sem. Ateista vagyok.
2018. jan. 30. 19:56
 52/57 anonim ***** válasza:
0%
Hiszek Istenben, mert nem hiszek a véletlenekben. A tökéletes életfeltételek tervezettséget mutatnak. Egyébként - a te példádra válaszolva - ha nem lenne rák meg ilyesmi, már rég kipusztult volna az emberiség a túlszaporodás miatt. A Bibliát nem kell szó szerint venni, nem is kell mindent elhinni belőle. Az ellentmondások nem zárják egy Teremtő Intelligencia létezését.
2018. febr. 5. 00:33
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

52-es ez nem valami logikus indok, több mint 2000 "teremtő isten" volt/van az ismert történelem során, milyen következtetés az, hogy pont a bibliai isten létezésében hiszel?

Nem kötekedni akarok, csak feltűnt a dolog, nem tartom logikusnak és kíváncsi vagyok a véleményedre.

2018. febr. 5. 06:36
 54/57 anonim ***** válasza:
A Biblia egy mítosz, sok-sok ellentmondással. De ez nem zárja ki Isten létezését. Ahogy a tudományos eredmények sem. Még az ősrobbanás- vagy az evolúcióelmélet sem. Mindegyik eredhetett Isten akaratából. Sokkal inkább el tudom ezt fogadni, mint azt, hogy az egész világ egy nagy véletlen eredménye.
2018. febr. 5. 20:14
 55/57 anonim ***** válasza:
26%

Igen. Röhejesen fog hangzani, Isten segített elfogadni azt, hogy meleg vagyok... xddd

Amúgy római katolikus vagyok.

Szerintem azért is sújtja tragédiákkal az emberiséget, mert nehogy már csak itt éldegéljünk, és ellegyünk, illetve vannak szerintem dolgok, amiket az emberiség magának okozott, és abban a kérdéskörben Isten már úgy hagyta a dolgokat (vhogy így: "Elszennyezitek a bolygót, amit adtam? Na hát akkor megnézhetitek magatokat, szerencsétlenek...")

2018. febr. 25. 22:50
 56/57 anonim ***** válasza:
Nem. Hosszú lenne leírni hogy miért nem, de igen nyomós indokaim vannak. Némelyik vallásos pedig egy igaz s e g g f e j, csak nézz meg pár választ hogy ez bebizonyosodjon. Ember! Tőlem hihetsz a csillámpónikban is, tiszteletben tartom, de akkor ez legyen kölcsönös és ne legyek már azért barom mert máshogy gondolkodom!
2018. szept. 7. 15:38
 57/57 anonim ***** válasza:

# 56

Ez ám a tisztelet, amikor egy szinten van emlegetve az istenhit a csillámpónikkal. :-)

2018. szept. 10. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!