"De az Univerzum olyan nagy is és olyan keveset tudunk még róla, hogy nem zárom ki egy magasabb létforma, egy Teremtő valami létét. " És találkoztál már olyan emberrel aki igen? Eléggé primitív lehetett.
2018. jan. 28. 11:21
12/57 anonim válasza:
Istenben? Nem tudom kiben/miben, de hiszek benne. Az is lehet, hogy ezt csak magamnak kreáltam.
Katolikusnak "neveltek", de nem gyakorlom a vallást. Talán az "Istenhez" vezető szócső (egyház, papok) emberi gyarlósága miatt!
2018. jan. 28. 11:26
13/57 anonim válasza:
Inkább a lustaságod miatt,vasárnap is korán kelni a mise miatt, meg azért mert ciki a haverok előtt.
2018. jan. 28. 11:47
14/57 anonim válasza:
Nem hiszek, ateista vagyok. És hogy miért? Mert hiába ismerek meg minél többet a világunkról, semmi nem utal benne semmilen isten létére. Ellenben számtalan logikátlanság, ellentmondás, a valósággal való összeegyeztethetetlen állítások sora kérdőjelezi meg minden valaha leírt isten létét.
2018. jan. 28. 11:53
15/57 anonim válasza:
Itt is megmutatkozik hogy a vallásos emberek mennyire személyeskednek ha valaki nem hisz az ő igaznak hitt vallásában..
2018. jan. 28. 11:56
16/57 anonim válasza:
A keresztények istenében semmiképp. Ateista vagyok, de sokszor emberi mivoltomhoz híven szükségem van valamire, és olyankor különböző vallások isteneiből merítek erőt, akkor sem hiszek bennük, de mondjuk elképzelem, hogy Odin mit szólna ha gyengének mutatkoznék, és így könnyebben túllendülök a problémákon.
Nincs okom hinni a keresztények istenében, sem bizonyíték nincs a létezésére, se nem érné meg azzal a szadistával meg az idióta híveivel tölteni az örökkévalóságot, ha létezne.
2018. jan. 28. 12:16
17/57 anonim válasza:
"Azzal a szadistával" Akkor te a Sátánról beszélsz, s a Sátánistákkal nem akarsz lenni.
2018. jan. 28. 12:51
18/57 anonim válasza:
Igen, a nagybetűs Istenben hiszek. Római katolikus keresztény vagyok.
2018. jan. 28. 12:54
19/57 anonim válasza:
Kérlek 17-es ne mondd meg nekem mire gondoltam, köszönöm. :) Sátánnak a bibliátokban összesen 10 ember köszönhette a halálát, az isteneteknek pedig több millió, arról nem is beszélve, hogy legtöbbjük nem gyors és kegyes halállal, hanem fulladás, medvetámadás, mészárlás következtében lelte nyugtát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!