"kevés utálatosabb lény van a világon, mint a kereszténységből átvedlett magyar muszlim. Persze, "csalódott" jaja - és csalódottságában elárulta a szüleit, hazáját."
Szánalmas vagy. Csak sajnálni tudlak. Ennyit arról a keresztényi parancsról hogy "ne ítélkezz". Ezért üresek a keresztény templomok mindenfelé. Csak a hozzád hasonló képmutatók maradnak. A te olvasatodban ezek szerint az emerek többsége hazaáruló Magyarországon. Kapásból minden második ember ateista. Aki meg keresztény, jó esetben évente egyszer megy templomba. Nyilván vannak rendszeresen templomba járók de a nagyátlag nem ilyen. Az ilyen beszólásokkal csak a saját vallásodat járatod le, amit már így is rendesen lejárattatok.
Jól mutatja a keresztények lelkületét hogy egy ilyen hozzászólást 100%-osan hasznosnak ítéltek.
Te vagy szánalmas, áttért, Krisztushoz hűtlen, áruló "muszlim" koma.
Az hogy milyen a kereszténység - RAJTAD IS MÚLOTT - persze elmenekültél, mint patkányok a süllyedő hajóról.
Naponta írod ki a keresztényeket sértő provokáló kérdéseidet, Istenszülőt degradáló ostoba sötétségeidet és hozod itt a saját sötét fejedből kirántott statisztikákat miszerint ki-mikor-hol gyakorolja a hitét, ki ateista, ki-mit csinál. most már a lengyeleket is szidtad máshol - mintha tudnád a saját kis körödön kívül, mi a helyzet.
Annyi egyértelmű, rohadtul ráérsz és végtelenül buta vagy, azt hiszed mert betartasz néhány mechanikus előírt szabályt, már várnak a hurik. Tévedsz koma, olvasd csak el Dante Isteni színjátékát - majd láthatod, az árulók a pokol legmélyebb bugyrában főnek. Ott majd szintén ráérsz, átgondolhatod, hogy miért ásod alá az országot, a hívőket, miért bántod az embereket.
A muszlimokat pedig szintén lejáratod - hisz lejáratásban gyakorlatod van, itt is működik.
A keresztényeknek pedig veled kapcsolatban muszlim koma egyetlen dolguk van, ne várd, hogy megsimogatják a buksi fejedet, hogy 'jól van, te vagy az igaz ember' egy dolog kell: imádkozni a keserű,eltévedt, sötét lelkedért.
Ne válaszolj, nem érdekel. Menj dolgozni.
Kedves Kérdező!
Miért a keresztények véleményét kérdezed? A menekült áradat mindenkit érint, keresztényeket és nem keresztényeket is egyaránt. Mi, keresztények természetesen szívesen befogadunk egy kétségbeesetten menekülő családot. Te, aki nyilván nem vagy keresztény, befogadsz-e egy kétségbeesetten menekülő családot? És befogadsz-e olyanokat, akik nem kétségbeesetten menekülnek, hanem egészen más okok miatt, más céllal indultak el vagy indították útnak őket? (És most egyáltalán nem gondolok a terroristákra) Befogadsz-e a faludból/városodból valakit, akinek nincs otthona? Mert, hát őt is be lehet fogadni. Gondolkodás és fenntartások nélkül befogadsz-e olyanokat, akikről a Biblia már több ezer évvel ezelőtt azt írta, hogy "vad lesz és féktelen, mint a pusztai vadszamár, szembeszáll mindenkivel"? Mi keresztények nem szeretnénk nem keresztényekkel keveredni. És itt már nem egy-egy család keveredéséről beszélünk, hanem tömegekről. Főleg azokkal nem szeretnénk keveredni, akikről tudjuk, hogy szembeszállnak mindenkivel. Már Salamonnak megmondta az Úr, hogy "Ne keveredjetek közéjük és ők se keveredjenek közétek, mert az isteneikhez hajlítják szíveteket!" Ezek az emberek nem politikai, gazdasági vagy háborús menekültek. Ezek a túlnyomórészt egészséges, erős, katonai szolgálatra alkalmas fiatal férfiak nem fognak beilleszkedni sehova, ezek nem fognak dolgozni, ezeknek nem lesz kötelességük, ezek csak a jogaikat hangoztatják. És közben erőszakoskodnak, mert ez náluk természetes. Javaslom, hogy fogadj be néhányat közülük! Utána majd mi, keresztények is befogadunk néhány kétségbeesetten menekülő családot.
Én nem hagytam el Jézust. Pont hogy Jézust követem. Iszlám vallásban Jézus próféta ha nem tudnád és szerepel a Koránban is.
Nem azért hagytam ott a keresztény vallást mert sokan ezt tették. Ez is lehet egy ok, de én kiábrándultam a kereszténységből mert semmi köze Jézushoz vagy a szeretethez. Ezek csak hangzatos szavak, de nem más mint üres beszéd. Láttam a sok tévtanítást, hazugságot amit az egyház kreált. Ehhez még hozzá jött a hozzád hasonló képmutatók tömege akik szeretetről papolnak de a szívük olyan sötét mint az éjszaka. A helyedben nem ítélkeznék, ezt mondja a vallásod is. Majd Isten eldönti ki hova kerül, nem te.
Nem szokásom ennek ellenére keresztények sértegetése. Kérdéseket is ritkán teszek fel, de ma valóban írtam egyet. Kíváncsi voltam mi történne ha Jézus visszatérne a földre és be akarna jönni Magyarországra. Több hozzászoló is egyetértett abban hogy a keresztények kiközösítenék és megfeszítenék. Ez szerintem rátok, keresztényekre nézve nagyon szomorú. Ezt látják bennetek az emberek.
"Javaslom, hogy fogadj be néhányat közülük! Utána majd mi, keresztények is befogadunk néhány kétségbeesetten menekülő családot."
Emelett nem tudtam szó nékül elmenni ezért erre még reagálok. Senki nem kérte hogy személyesen fogadj be bárkit is. A menekültek külön szállásra kerülnének ideiglenesen amit az Európai Unió fizetne. Nem is látnád őket. Persze nincs kétségem afelől hogy te is jó keresztény vagy és igazából nem gyülölsz senkit.
Jól érzed, nem gyűlölök senkit Kedves Névtelen, csak tudod vannak akiktől jobb nagyon távol maradni, nyilván elkerülte a figyelmedet az idézet a Bibliából, tudod abból a könyvből, ami Isten szava, nem hinném, hogy te Kedves Névtelen, az Isten felett állsz.
Javaslom mindenkinek mielőtt a saját fajtája, nemzete, országa ellen emelne szót, hogy nézzen utána, hogy mire képesek a muszlim férfiak a saját asszonyaikkal, milyen erőszakot követnek el rajtuk mindennap, és nem csak a nemi erőszakra gondolok, hanem pl. arra amikor arcul öntenek egy nőt savval. Ez bevett "szokás". Vagy amikor megcsonkítanak valakit. Ez is bevett "szokás". Ezek biztosan nem számítanak bűnnek a Korán szerint.
Én azt gondolom, hogy ezekre semmilyen magyarázat nem létezik. És ha lehet választani akkor az ilyen erőszaktevőktől szeretnék nagyon távol maradni, mondjuk fél-egy kontinensnyi távolságra.
@ A menekültek külön szállásra kerülnének ideiglenesen amit az Európai Unió fizetne. Nem is látnád őket.
Van ilyen Magyarországon, s szerintem ezt senki nem is nagyon kifogásolja. A baj az, hogy a menekülők döntő többsége nem pusztán az életét menti, tehát nem kétségbeesett menekülő, hanem nagyon is céltudatos gazdasági bevándorló, aki egyáltalán nem Magyarországra akar menekülni, hanem a gazdag nyugatra.
A kétségbeesett menekülőknek nincs joga odamenni ahova akar, hanem csak az első biztonságos országba. Ott kapja meg az ellátás. Ez a szír menekültek esetében Libanon és Törökország. Tovább csak az mehet és csak oda, akit és ahova befogadnak.
Ugye Németország meghirdette, hogy valamennyi szír menekültet befogadja. Erre indult meg a népvándorlás, mindenki hirtelen szír lett persze papírok nélkül, akik illegálisan tömegével lépték át több ország határát.
Lehet nem vagyok tökéletes keresztény, de nem kérek ilyen menekülteket. Nem kérek hazug erőszakos haszonleső menekülteket.
jelina ez nem szokta érdekelni a muszlimokat. Hisz Allah prófétájának példarétékű élete elhomályosítja mindezt
Életének első szakaszában kereskedőként élt, miután huszonöt évesen elvette feleségül munkaadóját, a nála idősebb, özvegy Hadidzsát.
Mohamed gyakran kötött érdekházasságot, s így összesen 14 felesége volt. A leghíresebb közülük Aisha, akit hatéves korában vett feleségül. Aisha későbbi beszámolója szerint a házasságot kilenc - éves korában hálták el az akkor 53 éves férjével.
Na és a próféták sorába illesztik az inkarnálódott Logoszt, Jézus Krisztust.
Elég nagy "csalódás" lehet, ha egy magyar keresztény átvált erre az útra. Sajnálom őket.
Vallási alapon eleve hülyeség értelmezni a menekültkérdést.
Tegyük fel, hogy leegyszerűsítjük erre. Gondoljuk csak át!
Ennyi erővel tehát keresztényi kötelességünk mindenkit megsegíteni.
Ja és minden muszlim ki akarja irtani az összes többi vallás híveit, plusz az ateistákat. Igen, pl. a törökök is. Az iszlám alapesetben nem az ISIS féle terroristákról szól. Az, hogy ők teljesen félreértelmezik az iszlámot, attól még másnak nem kéne.
Vadhajtása a kereszténységnek is van, a középkorban meg egészen durva dolgokat műveltek a kereszténység nevében. (Meg mondjuk a XX.sz első felében is...akkor a zsidókra irányult a gyűlölet. Nem csak kizárólag a náci Németországban)
Az illegális bevándorlást ne keverjük azokkal a menedékkérőkkel, akik megkapták/kapják a segítséget. Az ellenőrizhetetlen/terroristagyanús egyéneket ki kell utasítani, ez nem kérdés. Soha nem is volt az.
A másik oldal, hogy T. Pártunk és Kormányunk boldog-boldogtalannak letelepedési kötvények fejében pénzért ad állampolgárságot, GYAKORLATILAG BÁRKINEK, aki meg tudja fizetni, ELLENŐRZÉS/ÁTVILÁGÍTÁS NÉLKÜL. Így jóval többen kaptak letelepedésit, mint ahány menekült.
Persze, mer' azok nem muszlimok, tehát nem terroristák.
Itt is csalódást kell okoznom,konkrétan terrorizmussal kapcsolatba hozható személyek is kaptak így papírokat. De köztörvényes bűnözők, maffiózók is.
Ez amúgy nem számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!