" Tehát szerinted ha egy többségében keresztények által lakott ország megtámad másokat annak semmi köze a keresztény valláshoz, de ha egy terrorszervezet néhány tagja az iszlám vallásra hivatkozva gyilkol akkor már szerintetek minden muszlim terrorista. Ezt hívják kettős mércének. "
A rengeteg ember itt,aki elítéli un block az EGÉSZ kereszténységet felekezetestől gyerekestől mindenestől,mert volt valamikor inkvizíció,mintha most bármelyik keresztény csinálhatna ilyet,mintha bármelyik MAI keresztény tehetne erről,viszont a terroristákkal és erőszakolókkal sokkal elnézőbb és felszólal az általánosítás ellen. Na EZ a kettős mérce. Legyünk már korrektek,ha az utcán megtámadna egy keresztény és hallanál még legalább 3 ilyen esetet másokkal,te aztán biztos nem ítélnéd el az egész kereszténységet emiatt,te igazságos lennél és csak személyekről beszélnél,ugye? Mint ahogy most is teszed a kereszténységgel. Na ennyit az előítéletekről meg az általánosításról.
"DK421 nevű felhasználó válasza:"
DK 421, miért nincs a helyén?
Nem bírtam ki:)
Neked ez megvan, kérdező?
„Uram! Ne hagyj meg a földön egyetlen hitetlent sem! Ha meghagyod őket, tévelygésbe viszik a szolgáidat, és csak gonosz hitetlent nemzenek” (Korán 71: 26-27)
Ideje lenne nagyon rendet tenni a fejekben. Orbánék valamit nagyon összekuszáltak.
Mindig is xenofóbok voltunk valamennyire, némi felsőbbrendűségi érzéssel, de az a szintű idegengyűlölet, amit most ezek Orbán vezetésével felelőtlenül, rövid távú saját érdekek miatt elszabadítottak, már kezelhetetlenül nagyra duzzadt. Rohadtul nehéz lesz visszagyömöszölni a szellemet palackba.
A németeknek is egy világháború árán sikerült csak annakidején...
A történelem meg ismétli önmagát.
Azok, akik Mianmarból menekülnek Bangladeshbe(!), na ők tényleg menekültek. Nekik az első olyan ország is megfelel, ahol nem akarják kinyírni őket (Bangladesh azért nem a gazdagságáról híres).
De aki átvág az egész Balkánon és aztán közli, hogy neki igazából már Németország sem felel meg, hanem megy tovább a svédekhez, na ez az én szememben nem menekült, hanem csak egy gazdasági bevándorló.
#37, semmi gyűlöletet nem tapasztaltam a kommentekben semmi gyűlöletet, csupán csak tényszerű megállapításokat.
Én nem gyűlölöm a muszlimokat, minden embert a felebarátombak tartok, de tény, nem minden ember jószándékú. Egyébként amikor 2015-ben volt a migráns áradat, nem egy emberke ment segíteni, ételt osztani a keresztényi szeretet jegyében. Karitaszos smerőseim mondták, hogy nagyon ellenségesek voltak, nem felelt meg nekik az étel, követelőztek. Szerintem ha én lennék menekült, nagyon hálás lennék azért, hogy egyáltalán befogadnak, kapok ételt, bármit megennék, ha olyan helyzetben lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!