"Ha csak egy terrorista van köztük, már nem éri meg beengedni őket, hogy aztán ártatlan emberek haljanak meg."
Hagynál meghalni 1 millió embert csak mert lehet közöttük egy terrorista? Ez aztán tényleg a szeretet vallása.
"Persze, ott a szeretet, hogy a valódi menekülteket segíteni kell, viszont szerintem elsősorban a közel-keleten kell megfelelővé tenni a körülményeket,"
A közel-keleten kell megfelelővé tenni a körülményeket? Na ezen meg csak nevetni tudok. Ki ment a Közel-keletre a demokrácia nevében és indított háborúkat? A keresztény világ nem? Mint a gyarmatosítás korában. Semmi nem változott a keresztényi felfogásban úgy látom. Akkor Isten nevében a keresztények leigázták Amerikát és Afrikát, az ottélőket kiirtották vagy rabszolgasorba taszították, most ugyanezt teszik a keresztények csak a demokráciára hivatkoznak.
"Hagynál meghalni 1 millió embert csak mert lehet közöttük egy terrorista? Ez aztán tényleg a szeretet vallása. "
Te hagynád, hogy a sajátjaid közül haljanak meg ártatlan emberek, mert lehetetlenség kiszűrni, ki a terrorista. Ráadásul véleményem szerint, aki valóban menekül, az megelégszik az első békés országgal, pláne ha annak még a kultúrája is hasonló az övéhez. Amúgy meg a bevándorlók zömében fiatal, katona korú férfiak. Egy háborús övezetből nem a nőket, a gyerekeket és az időseket kellene elsőként kimenekíteni, a fiatal férfiaknak meg ottmaradni és védeni a hazát?
"Ki ment a Közel-keletre a demokrácia nevében és indított háborúkat? A keresztény világ nem?"
Öhm, megvan az a kifejezés, hogy egyház és állam szétválasztása?? Nem keresztes háború indult a közel keletre, hanem politikai érdekek húzódtak mögötte, a vallásnak ehhez nincs köze.
"Te hagynád, hogy a sajátjaid közül haljanak meg ártatlan emberek, mert lehetetlenség kiszűrni, ki a terrorista."
Én inkább beengedném minthogy az én lelkemen száradjon százezrek halála. Egyébként meg a merénylők többsége Európában születtek, nem a menekültek közül kerültek ki. Azzal sem értek egyet hogy ne lehetne kiszűrni. Családokat is be lehetne fogadni vagy árvákat. Őket is veszélyesnek gondolod?
"Ráadásul véleményem szerint, aki valóban menekül, az megelégszik az első békés országgal,"
Az megvan hogy a környező országok nem tudják ellátni a menekülteket mert sokan vannak? És hol marad a keresztényi együttérzés? Elvárod hogy 1-2 ország gondoskodjon az összes menekültről?
"Amúgy meg a bevándorlók zömében fiatal, katona korú férfiak. Egy háborús övezetből nem a nőket, a gyerekeket és az időseket kellene elsőként kimenekíteni, a fiatal férfiaknak meg ottmaradni és védeni a hazát?"
Nem mindenki akar vagy tud harcolni és nem minden nő vagy gyerek vállalja a hosszú és veszélyes utat.
"Öhm, megvan az a kifejezés, hogy egyház és állam szétválasztása?? Nem keresztes háború indult a közel keletre, hanem politikai érdekek húzódtak mögötte, a vallásnak ehhez nincs köze."
Tehát szerinted ha egy többségében keresztények által lakott ország megtámad másokat annak semmi köze a keresztény valláshoz, de ha egy terrorszervezet néhány tagja az iszlám vallásra hivatkozva gyilkol akkor már szerintetek minden muszlim terrorista. Ezt hívják kettős mércének.
Miért halnának meg azok, akiket nem engedünk be??
Ha annyira menekülnek, akkor miért nem akarnak regisztrálni? Miért nem a beengedő pontokon jönnek, és miért nem kérnek menedékjogot? Miért a zöldhatáron, illegálisan jönnek, amikor vannak a magyar kerítésen is beengedőpontok és tranzitzónák?
A kereszténység nem egyenlő a mazochizmussal. A saját gyerekeinkre, öregjeinkre, rászorulóinkra akarjuk költeni a pénzünk, nem azokra, akik a jobb élet reményében beköltöznek, hogy szaporodással foglalják el Európát. A terrorizmus huszadrangú kérdés, a demográfiai mutatóik az igazi fegyverük.
És a keresztényekkel ellentétben számukra vallási parancs a térítés, és alsóbbrendűnek tekintik a nem muszlimokat. Olvass bele a Koránba!
Ha már kereszténység:
Mk 7,27
Jézus pedig monda néki: Engedd, hogy először a fiak elégíttessenek meg. Mert nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni.
Miért adnak a migránsoknak életjáradékot? Te mikor kaptál ilyet? Fél milliókat havonta? Neked 2-3 hónapig kell ezért dolgoznod, nekik adják. Ne gyere ide kereszténységgel, e mögött politika húzódik meg, nem szamaritánus szemlélet. Az egész világot a pénz mozgatja, ez sincs másképp ebben az esetben sem.
"hanem Isten előtt akarnak majd megállni tiszta szívvel."
"Te biztos vagy benne hogy az említett 1 millió ember között nincs egy menekült sem aki segítsége szorul? Biztos vagy benne hogy mind terrorista és mind azért jön hogy elpusztítson? Mert ha nem, akkor lesz félnivalód mikor Isten előtt állsz."
nem értettél meg provokáló kérdező! Újra mondom, más megfogalmazásban: élek, teszem a dolgom és segítek, akin tudok, és akin kell - és NAGY ÍVBEN TESZEK RÁ, hogy Te milyen kereszténynek tartasz, és mit hápogsz itt.
Félnivalója valószínűleg minden embernek lesz, az ember gyarló.
Annak is aki álhumanitárius módon szét akarja zúzni a kereszténységet, romhalmazzá akarja tenni Európát, és közben a szomszédjához nincs egy jó szava sem.
Tehát nem előtted kell bizonyítani, hogy jó vagyok vagy sem, ávós tisztkérdező.
" 1 millió ember között nincs egy menekült sem aki segítsége szorul"
Biztosan tudom, hogy a közelemben lévő emberek közt van, aki segítségre, tanításra, ápolásra szorul. És biztosan tudom, hogy amit tudok, amire erőmből, képességemből telik, megteszem értük.
És közben nem fogok zokogni az éhező afrikai/ázsiai gyerekeken, és a világ nyomorúságán - és még arra is marad energiám, hogy gyűlöljem azokat, akik odamentek az OLAJÉRT, vagy mentek gyarmatosítani és kizsigerelni a szerencsétlen embereket - és MOST UGYANAZOK rázúdítják a világra azt a nyomorúságot, amit okoztak. Mindeközben "békefenntartóknak", "humanistáknak" és "liberálisnak", szabadságért küzdőknek nevezik magukat. Globalisták, álságos, aljas p atkányok.
* * *
Hunyadi hős, heroikus harccal megvédte Európát.
Hunyadi János nagy hadvezér ÉS JÓ KERESZTÉNY VOLT.
* * *
Albert Schweitzer elment oda gyógyítani ahol nem volt orvos, saját kezűleg építette együtt a bennszülöttekkel a kórházat Lambaréneben. időnként hazajött Krisztus tanításáról beszélni vagy Bachot orgonálni - a bevétellel rohant vissza gyógyítani. Eszébe nem jutott volna rázúdítani Európára több száz katonával együtt a szegényeket Ott gyógyította őket.
Nem kért számon egy keresztényt sem, egy embert sem a gyakorin szívózva: hogy mit tett? Tette a dolgát. Én is teszem.
* * *
"Ha mindenki csak a saját portáját tartaná tisztán, a világ tiszta lenne" - mondta Teréz anya.
* * *
"Könnyű szeretni az egész emberiséget, de nehéz Kovács urat a szomszédból." - - ezt meg Kosztolányi írja.
Tényleg, te kérdező, hogy állsz a portáddal és a szomszéddal?
14-es, én muszlim vagyok és veled ellentétben olvastam a Koránt. Szíriában eddig fél millióan haltak meg. Ha nem akarod hogy menekültek ide jöjjenek nem kellene bevatkozni mondvacsinált indokokkal más országok ugyeibe és megtámadni őket. Nem tekintjük alsóbrendünek a nem muszlimokat és nem térítünk erőszakkal. Az európai muszlimok nem vállalnak sokkal több gyereket mint a helyiek, ellenben az afrikai keresztény országokban az emeberk szaporodnak mint a nyulak.
15-ös, ki kap fél millió életjáradékot? Én muszlim vagyok, hol kell jelentkeznem ezért? d:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!