Kreacionisták, fel tudtok mutatni egyetlen kutatást is ami titeket igazol?
Volt már a kérdés!
Nem tudtak, de nagy veszekedés lett belőle.
Tényleg? Akkor gondolom a kérdésre is tudsz válaszolni mellébeszélés helyett. Szóval?
Olyan emberek akik azt hiszik hogy a Biblia minden szavát szó szerint kell értelmezni, ezért olyan bugyutaságokban hisznek hogy az egész univerzum csak 6000 éve létezik, hogy a dinoszauruszok együtt éltek az emberekkel és hasonlók.
"Tényleg? Akkor gondolom a kérdésre is tudsz válaszolni mellébeszélés helyett. Szóval?"
Már válaszolt az egyes és én is.
De itt van egy irodalom, ez hasznos lesz neked:
"Olyan emberek akik azt hiszik hogy a Biblia minden szavát szó szerint kell értelmezni"
Ja, hogy szerinted ez a kreacionizmus? Akkor én nem vagyok az. Én kreacionista II. lehetek, mert szerintünk nem kell a Biblia minden szavát szó szerint értelmezni. Vegyük pl. a Jelenések könyvét...
Szerintem fuss neki még egyszer a kérdésnek:)
Szóval tényleg csak a mellébeszélés megy...
Akkor még várok hátha olyan is jön akinek sikerült értelmezni a kérdést.
"Szóval tényleg csak a mellébeszélés megy... "
Nem baj, ha nem vagyok vitakényszeres perverz, mint te?:)
"Akkor még várok hátha olyan is jön akinek sikerült értelmezni a kérdést."
Na, akkor fogalomzavarban is szenvedsz:) Ha valaki nem válaszol, nem azt jelenti, h nem érti a kérdést. Még majmolni is rosszul majmolsz engem. Ez nem a te napod, kérdező. Nem ciki töröltetni a kérdést:)
Hogyan akarod megérteni akkor a természettudományos levezetéseket, ha alapvető kommunikációs és fogalomértelmezési hiányosságaid vannak?
Addig olvass vissza, milliószor ki lett tárgyalva, még az egyes is írta (bár úgysem érted)
"Akkor még várok "
ok, itt várakozz:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!