Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kreacionisták, fel tudtok...

Kreacionisták, fel tudtok mutatni egyetlen kutatást is ami titeket igazol?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 10:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

"Nem baj, ha nem vagyok vitakényszeres perverz, mint te?:) "

Hát ez fail :D

Normális ember ha ír egy kérdéshez, akkor a kérdésre válaszol.

Te idejössz, okoskodsz, mellébeszélsz, tehát nem választ írsz csak vitázol. Majd azt hazudod hogy pont te ne lennél vitakényszeres...

"Ha valaki nem válaszol, nem azt jelenti, h nem érti a kérdést. "

De ha így vergődik mint te, az azért már erősen gyanús.

2017. szept. 12. 11:39
 12/64 anonim ***** válasza:
59%

"akik azt hiszik hogy a Biblia minden szavát szó szerint kell értelmezni"

Kérdező, kevered a dolgokat. Ők a fanatikus hívők.

A kreacionisták azok, akik úgy gondolják, hogy az élet nem keletkezhetett magától, hanem valakinek meg kellett terveznie.

Arra már nem tudnak válaszolni, hogy a tervező akkor hogyan keletkezett, és normálisan arra sem, hogy ki ez a tervező: ez valami nem meghatározott dolog náluk EREDETILEG.

Mindez azért, mert egy kreacionista nem feltétlenül hívő: nézz utána az "ék stratégiának", hogy ez miért van így.

Persze azóta már rég bukott a dolog, mert a kreacionisták 95%-a fanatikus hívő is, ezért aztán nem tudja betölteni azt a szerepét, ami miatt létrehozták az egész mozgalmat.

2017. szept. 12. 11:46
 13/64 A kérdező kommentje:

Igazad lehet, talán újra kell gondolnom ezt a fogalmat.

Amit eddig ténylegesen láttam, az kreacionisták esetében mindig a fanatizmusban nyilvánult meg. Bár ez a 42%-os még a kreacionistáknak is a legalja, másokkal azért szokott sikerülni értelmes beszélgetést folytatni akkor is, ha nem értünk egyet...

2017. szept. 12. 11:55
 14/64 anonim ***** válasza:
34%

Sosem értettem az ilyen kérdéseket. 2 órája feltetted a kérdést,de kb 15 perc alatt az interneten megtalálod a téma összes fontos anyagát,elméletét és eldöntheted,hogy hülyeség vagy sem (igen az)

Most azzal nem leszel művelt és logikus gondolkodású tudományok doktora,ha egy-két fanatikusnak a véleményét akarod fikázni,sőt igazából sokkal rosszabb ez a fajta,mert eredendően rosszindulatú személyiségre vall.

2017. szept. 12. 11:59
 15/64 A kérdező kommentje:

Kedves Dolus!

Az internetre bárki azt ír fel amit csak akar. Konkrétan olyan oldalról is hallottam már aminek írója magát egy bizonyos vallásúnak kiadva irkált hülyeségeket hogy lejárathassa az adott vallást.

Szóval köszönöm, de inkább kérdezek!

2017. szept. 12. 12:04
 16/64 anonim ***** válasza:
81%

"Mindig a kreacionisták nyertek, az evósok jóformán csak anyáztak"

Jobban mondva: a kreósok azon kívül, hogy "olvasd má' vissza", meg "unatkozó tini vagy, he?", meg "a zevó mese" beszólásokon kívül semmit nem tudtak felmutatni. Majd amikor jöttek az érvek, akkor befogták a fülüket, majd kijelentették, hogy ők nem hallottak semmit, így ők nyertek.

Ez azért van így, mert nincs mit felmutatniuk, kutatni nem kutattak (ahhoz lusták?), hanem az "evós" kutatásokat fikázzák folyamatosan, így tudomány szerűnek látszik, amit művelnek, de valójában csak áltudományról beszélnük.

2017. szept. 12. 12:06
 17/64 anonim ***** válasza:
69%

Nos, kedves kérdező, ha visszalapozol, az első oldalon megtalálod a 42%-os kreácionista összes érvét a témában. "Volt már", "már válaszoltunk", "leírtuk ezerszer", "milliószor ki lett tárgyalva" (de hogy mi arra sosem fog fény derülni), és persze a szokásos sorozatos félreértelmezés és nagyképűsködés, gúnyolódás. De hát ezt már megszoktuk tőle, neki ennyire futja, nem kell vele komolyabban foglalkozni.

Mindenesetre értelmes kreácionistától én is kíváncsi lennék válaszokra, hátha idetéved majd olyan is.

2017. szept. 12. 12:12
 18/64 anonim ***** válasza:
34%

Tehát hitelesebbnek tekinted egy anonim válaszoló véleményét,mint mondjuk a Wikin lévő anyagot forrásmegjelöléssel? 1 perc alatt találtam neked magyarországi egyesületet [link]

Szóval ne nekem add be,hogy értelmes vitát akarsz,mert pontosan tudod,hogy baromság az egész és az ide válaszoló fanatikusok még csak az 1 %-át se tudnák leírni annak,amiket én most odalinkeltem neked.

2017. szept. 12. 12:18
 19/64 A kérdező kommentje:

Kedves Dolus!

Úgy gondolom egy anonim válaszoló könnyebben adja magát és írja le tényleg a saját véleményét, mint bármilyen tematikus honlap leírása.

2017. szept. 12. 12:21
 20/64 anonim ***** válasza:
21%

"Nos, kedves kérdező, ha visszalapozol, az első oldalon megtalálod a 42%-os kreácionista összes érvét a témában."

Nem tudtok visszalapozni. Visszamenőleg 3 éve vitatkozunk erről. Csak nem gondoljátok, hogy pár agyament unatkozó foteltudóssal nekiállok vitatkozni százezredszerre?:) Pláne mikor a kérdező ilyen szellemi szinten áll, hogy kb. ennyi a mondanivalója (indoklással!):

"Hát ez fail :D " Miért fail?

"De ha így vergődik mint te, az azért már erősen gyanús."

Miért gyanús?

Ezek után mit várhatnék? Korrekt természettudományos vitát? Ne röhögtesd ki magad

"Jobban mondva: a kreósok azon kívül, hogy "olvasd má' vissza", meg "unatkozó tini vagy, he?", meg "a zevó mese" beszólásokon kívül semmit nem tudtak felmutatni. "

Mások már bizonyították, hogy nem tudtok visszakeresni, neked már nem kell magad produkálni:)

"Mindenesetre értelmes kreácionistától én is kíváncsi lennék válaszokra, hátha idetéved majd olyan is."

Ennyi idő és energiával már rég kiolvashattatok volna egy csomó kreós tanulmányt. De ti veszekedni jártok ide.

Én ez idő alatt kiolvastam két Dawkins könyvet is, mert VALÓBAN kíváncsi voltam az állításotokra...

Ti nem is ismeritek a kreacionizmust ezek szerint, mert a kérdésekből ítélve nem olvastatok még ilyen tanulmányokat, vagy nem értetek a természettudományos nyelvezethez, de valamiért itt akarjátok összeszedni az infókat, ami egy nagy marhaság.

Gondoljátok, hogy több ezer oldalas levezetéseket fogok itt leírni? rendben, addig itt várjatok:)

Na pá lányok, ne hisztizzetek tovább, olvasgassatok vissza, keressetek a neten, a könyvtárakba könyveket, ne csak ateista blogok tejét szívjátok:)

2017. szept. 12. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!