Kreacionisták, fel tudtok mutatni egyetlen kutatást is ami titeket igazol?
"Pl az evolució is minket igazol!
Látjuk hogy minden állítása 100%-ban mond ellent a 1Mozes- ben leírtakkal.
Na ezt próbálgasd cáfolni:)"
Hát ezt helyből cáfolják maguk a keresztények, akiknek nagy része tudja hogy létezik az evolúció, közben pedig hívő keresztények.
Másrészt ennél nagyobb ostobaságot nem is írhattál volna, már bocsi. De az evolúció titeket igazol, mert... hát... hogy 100%-ban ellentmond nektek? Wtf?
Te most nem tudod mit jelentenek azok a szavak hogy igazol, bizonyít, cáfol, ellentmond, stb?
"Hát ezt helyből cáfolják maguk a keresztények, akiknek nagy része tudja hogy létezik az evolúció"
A keresztények ezen része biza elveti a teremtéssztorit, ami hadd ne mondjam, milyen figyelembe nem vett következményekkel jár hitükre nézve...
"Te most nem tudod mit jelentenek azok a szavak hogy igazol, bizonyít, cáfol, ellentmond, stb?"
Nem kincsem! Most ugy szégyenlem magam elötted hogy enyire bölcs ember vagy!
Se irni se olvasni nem tudok de még számolni sem. Megtanitanál? Itt az ideje hogy mind ezeket megtanuljam közzel 40ével a hátan mögött, családal feleségel gyermekekkel, 2mill km a hátam mögött 40 ország tapasztalatával.
De most rimánkodva kérlek ismertesd nekem a nagy igazságot mert az analfabéták alja is kiröhög engemet!
Ja a #33 beolvasott neked rendesen az álkeresztény szövetségeseidröl :)
"A keresztények ezen része biza elveti a teremtéssztorit"
Dehogy veti! Vagy a fene tudja, biztos van ilyen is, de több keresztény ismerősöm is van akikkel beszélgettem már erről, és csak nem úgy olvassák mint egy történelemkönyvet, hanem mint valami jelképes történetet.
Egyikük amúgy elég lényegretörően fogalmazta meg a dolgot. Minthogy a teremtéstörténet a szó szoros értelmében véve kb minden egyes félmomdatában ellentmond a valóságnak, ezzel a szó szerintiség erőltetésével csak azt érjük el hogy bebizonyítjuk hogy a Biblia hazugság. Mivelhogy elvileg ez a teremtett világ amiben élünk, ha egyszer teljesen másképp működik mint ahogy a teremtéstörténetből kiindulva kéne hogy működjön, vagy hazugság, vagy jelkép, más lehetőség nincs.
"Itt az ideje hogy mind ezeket megtanuljam közzel 40ével a hátan mögött, családal feleségel gyermekekkel, 2mill km a hátam mögött 40 ország tapasztalatával. "
Nekem lesülne a képemről a bőr, hogy családos felnőtt emberként ilyen gyerekes és idióta módon kezdenék viselkedni, de te tudod...
Nem is beszélve a valótlanságok állításáról.
Vagy találtál már valamit időközben ami igazolná a szavaid?
"ezzel a szó szerintiség erőltetésével csak azt érjük el hogy bebizonyítjuk hogy a Biblia hazugság."
Hát ez LOL.
Hát persze, az a bizonyíték a Biblia hazugságára, hogy úgy értelmezzük, ahogy le van írva, mikor erre semmi sem utal a Biblián belül. :D
De legyünk jó keresztények, nézzünk körül és a pillanatnyi materialista álláspontnak megfelelően azért döntsük már el mi, hogy mi van szó szerint, meg mi nem. :)
"Nekem lesülne a képemről a bőr"
Külömbözőek vagyunk kincsem!
Most akkor megynyugtatlak, mondtam hogy analfabéta vagyok és tudatlan meg, hogy em sül le a képemröl a bör ahogy sugalltad!
Az evoluciód egy elmélet és nem tény!
Ha a Bibliával összehasonlitjuk az elméleted akkor a 100% fordítottja az 1 Mózesnek és ha elfogadom az evoluciot akkor hazuggá teszem a Bibliát!
Mondcsak neked hogy nem sül le a képedröl a bör hogy azt sugallod hogy a Biblia csak akkor igaz hogy ha elfogadom az evolució elméletét?
Nem ütközik semmibe ha szó szerint vesszük, hiába sugallod és hangsujozod az ellentétét,- az evolucioba ütközik tudod kincsem?
Kérdező levezetnéd nem szó szerint az 1Mózes első hat részét, versröl versre úgy hogy ne ütközzön a többi Isten ihletett ígéjével? Vagy Jézus szavaival?
Ha neked nem megy akkor kérd meg az álkeresztény csatlósaid hogy tegye meg helyetted!
"Hát persze, az a bizonyíték a Biblia hazugságára, hogy úgy értelmezzük, ahogy le van írva, mikor erre semmi sem utal a Biblián belül."
Ennek a világnak a teremtéséről szól elvileg, nem?
Tehát igen, ha összeegyeztethetetlen a világgal akkor vagy metaforikus, vagy hazugság. Alapvető logika.
Genezis, azon már meg sem lepődöm hogy neked pedig a tudományos elmélet fogalmáról sincs lövésed sem...
Azért egy tanács, olvass utána mielőtt legközelebb is lejáratod magad, mert fogalomzavarodban megint hülyeséget írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!