Kreacionisták, fel tudtok mutatni egyetlen kutatást is ami titeket igazol?
"Tehát igen, ha összeegyeztethetetlen a világgal akkor vagy metaforikus, vagy hazugság. Alapvető logika."
Pontosítva: a hitetlenek alapvető logikája. :)
"levezetnéd nem szó szerint az 1Mózes első hat részét"
Felesleges. Még az elsőt sem tudják, pedig már én is kértem párszor. Mi tagadás, nem érdekli őket az a bizonyos átvitt jelentés, megelégszenek azzal a hamis tudattal, hogy átvitt.
"Genezis, azon már meg sem lepődöm hogy neked pedig a tudományos elmélet fogalmáról sincs lövésed sem..."
Arra gondoltál hogy az evolució egy tudományos elmélet?
Ami megismételhető?
Az evolució elmélet olyan mint egy rák a tudományban. Azt véli hogy ő a gazdatest.
"Azért egy tanács, olvass utána mielőtt legközelebb is lejáratod magad, mert fogalomzavarodban megint hülyeséget írtál!"
Azért mert hülye vagyok és nem tudok olvasni :)
"Felesleges. Még az elsőt sem tudják, pedig már én is kértem párszor. Mi tagadás, nem érdekli őket az a bizonyos átvitt jelentés, megelégszenek azzal a hamis tudattal, hogy átvitt."
Így van és sokan közzülök ugy állitja hogy nem szó szerint kell venni hogy még olvasni se olvasta.
"Pontosítva: a hitetlenek alapvető logikája"
Nem, ezt hívják úgy hogy logika. Ennyi.
Tagadhatod, de ez a valóság.
"Azért mert hülye vagyok és nem tudok olvasni :)"
Szó sincs róla, csak tudatlan, de ami sajnálatos hogy nem is akarsz ezen változtatni.
Illetve a te dolgod ha neked ez így jó, de felesleges egy vitában magadat égetetned ha halvány lila gőzöd sincs olyan fogalmakról, mint a tudományos elmélet, és utánanézni is lusta vagy.
"Illetve a te dolgod ha neked ez így jó, de felesleges egy vitában magadat égetetned ha halvány lila gőzöd sincs olyan fogalmakról, mint a tudományos elmélet, és utánanézni is lusta vagy."
Nekem nem felesleges hogy égessem magam!
Mivel lusta is vagyok így jó érzés ha égetem magam! Miért fáj ez neked?
Örülnöd kéne hogy a kreacos égeti magát :)
"Örülnöd kéne hogy a kreacos égeti magát"
Miért kéne örülnöm? Nem célom hogy bárki is magát égesse.
Éppenséggel jobban örülnék ha inkább levennéd a szemellenződ végre.
"ezt hívják úgy hogy logika. Ennyi."
Pontosítva: Ezt hívják úgy, hogy téves logika. Ennyi.
Tagadhatod, de ez a valóság. :D
Ezt itt be is fejeztem. További kellemes időtöltést! :)
Ui.: le a szemellenzőkkel! :D
Egyet elárulok kérdező de köztünk maradjon ám!
Egy olyan embert se fogsz meggyőzni az evoluciótokrol aki őszintén elfogadja Istent és Isten szavát.(aki nem saját maga szerint akarja a Bibliát magyarázni)
Tudod a Bibliát nem ugy kell olvasni és értelmezni hogy kiveszünk egy rész(kívánságaink szerint)és azon keresztül értelmezzük a többi ígét hanem fordítva.
A Biblián keresztül értelmezzük az adott (kiragadott)részt.
"Pontosítva: Ezt hívják úgy, hogy téves logika. Ennyi."
A világunk működik valahogy, amit tudunk vizsgálni, mérni.
És van egy leírás a világról, amit ha szó szerint veszünk, akkor minden pontjában ellentmond annak amit a világban látunk.
Kérdezz meg akit csak akarsz, hogy ez mit jelenthet.
De ne lepődj meg ha csalódni fogsz...
"Egy olyan embert se fogsz meggyőzni az evoluciótokrol aki őszintén elfogadja Istent és Isten szavát"
Pedig a keresztények jóval nagyobb része gondolja pont így, tehát az állításod már alapból hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!