Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kreacionisták, fel tudtok...

Kreacionisták, fel tudtok mutatni egyetlen kutatást is ami titeket igazol?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 10:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
38%

"Tehát igen, ha összeegyeztethetetlen a világgal akkor vagy metaforikus, vagy hazugság. Alapvető logika."

Pontosítva: a hitetlenek alapvető logikája. :)

"levezetnéd nem szó szerint az 1Mózes első hat részét"

Felesleges. Még az elsőt sem tudják, pedig már én is kértem párszor. Mi tagadás, nem érdekli őket az a bizonyos átvitt jelentés, megelégszenek azzal a hamis tudattal, hogy átvitt.

2017. szept. 13. 17:48
 42/64 anonim ***** válasza:
20%

"Genezis, azon már meg sem lepődöm hogy neked pedig a tudományos elmélet fogalmáról sincs lövésed sem..."

Arra gondoltál hogy az evolució egy tudományos elmélet?

Ami megismételhető?

Az evolució elmélet olyan mint egy rák a tudományban. Azt véli hogy ő a gazdatest.

"Azért egy tanács, olvass utána mielőtt legközelebb is lejáratod magad, mert fogalomzavarodban megint hülyeséget írtál!"

Azért mert hülye vagyok és nem tudok olvasni :)

2017. szept. 13. 17:51
 43/64 anonim ***** válasza:
31%

"Felesleges. Még az elsőt sem tudják, pedig már én is kértem párszor. Mi tagadás, nem érdekli őket az a bizonyos átvitt jelentés, megelégszenek azzal a hamis tudattal, hogy átvitt."

Így van és sokan közzülök ugy állitja hogy nem szó szerint kell venni hogy még olvasni se olvasta.

2017. szept. 13. 17:54
 44/64 A kérdező kommentje:

"Pontosítva: a hitetlenek alapvető logikája"

Nem, ezt hívják úgy hogy logika. Ennyi.

Tagadhatod, de ez a valóság.

"Azért mert hülye vagyok és nem tudok olvasni :)"

Szó sincs róla, csak tudatlan, de ami sajnálatos hogy nem is akarsz ezen változtatni.

Illetve a te dolgod ha neked ez így jó, de felesleges egy vitában magadat égetetned ha halvány lila gőzöd sincs olyan fogalmakról, mint a tudományos elmélet, és utánanézni is lusta vagy.

2017. szept. 13. 17:56
 45/64 anonim ***** válasza:
20%

"Illetve a te dolgod ha neked ez így jó, de felesleges egy vitában magadat égetetned ha halvány lila gőzöd sincs olyan fogalmakról, mint a tudományos elmélet, és utánanézni is lusta vagy."

Nekem nem felesleges hogy égessem magam!

Mivel lusta is vagyok így jó érzés ha égetem magam! Miért fáj ez neked?

Örülnöd kéne hogy a kreacos égeti magát :)

2017. szept. 13. 18:01
 46/64 A kérdező kommentje:

"Örülnöd kéne hogy a kreacos égeti magát"

Miért kéne örülnöm? Nem célom hogy bárki is magát égesse.

Éppenséggel jobban örülnék ha inkább levennéd a szemellenződ végre.

2017. szept. 13. 18:04
 47/64 anonim ***** válasza:
45%

"ezt hívják úgy hogy logika. Ennyi."

Pontosítva: Ezt hívják úgy, hogy téves logika. Ennyi.

Tagadhatod, de ez a valóság. :D

Ezt itt be is fejeztem. További kellemes időtöltést! :)

Ui.: le a szemellenzőkkel! :D

2017. szept. 13. 18:06
 48/64 anonim ***** válasza:
42%

Egyet elárulok kérdező de köztünk maradjon ám!

Egy olyan embert se fogsz meggyőzni az evoluciótokrol aki őszintén elfogadja Istent és Isten szavát.(aki nem saját maga szerint akarja a Bibliát magyarázni)

Tudod a Bibliát nem ugy kell olvasni és értelmezni hogy kiveszünk egy rész(kívánságaink szerint)és azon keresztül értelmezzük a többi ígét hanem fordítva.

A Biblián keresztül értelmezzük az adott (kiragadott)részt.

2017. szept. 13. 18:09
 49/64 A kérdező kommentje:

"Pontosítva: Ezt hívják úgy, hogy téves logika. Ennyi."

A világunk működik valahogy, amit tudunk vizsgálni, mérni.

És van egy leírás a világról, amit ha szó szerint veszünk, akkor minden pontjában ellentmond annak amit a világban látunk.

Kérdezz meg akit csak akarsz, hogy ez mit jelenthet.

De ne lepődj meg ha csalódni fogsz...

2017. szept. 13. 18:09
 50/64 A kérdező kommentje:

"Egy olyan embert se fogsz meggyőzni az evoluciótokrol aki őszintén elfogadja Istent és Isten szavát"

Pedig a keresztények jóval nagyobb része gondolja pont így, tehát az állításod már alapból hibás.

2017. szept. 13. 18:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!