Evolúció tagadók! Szerintetek hogy jött létre az élet?
"Brassicoraphanus"
De nagyazerű
Gondolom nem fűzfábol jött létre se nem paradicsombol de még szőlőböl se.
Még sok tippet kizárhatunk az újjfajbol.
Még mindig a pinty körül kapirgál az evolució nem jutott el a pulykáig.
"Még sok tippet kizárhatunk az újjfajbol. "
Akkor újfent ott tartunk, kérném a definíciót, ami alapján két élőlényről eldöntöd hogy az egy faj vagy sem!
"Valami nagyon téves dologban kell hinned ha konkrét tényeket kell tagadnod ahhoz, hogy hinni tudj..."
Mivel ezeket a konkrét tényeket megfigyelték akkor a telóm évmilliók alatt magátol összeálhat olyannak amilyen?
Igen vagy nem?
"Mivel ezeket a konkrét tényeket megfigyelték akkor a telóm évmilliók alatt magátol összeálhat olyannak amilyen? "
Mivel a telefonod eleve mesterséges, és nem is olyan szerves anyagokból épül fel mint az élet, így nem.
De csak gondolkozz egy kicsit! A telefonodba ha belevágsz egy késsel, össze fog forrni?
És ha magadat vágod meg?
Az élet önszervező, minden szinten. Azaz egy élettelen dolog összeszereléséhez, működéséhez hasonlítani ostobaság.
"Mi a külömbség a faj és a fajta között?"
A faj egy rendszertani egység, a fajta egy gazdasági fogalom a termesztett növények és állatok különböző "variációira".
""Nem tudja. Egyszerűen ha rendelkezésre áll elég anyag, idő és energia, akkor az atomok maguktól molekulákká szerveződnek, azok makromolekulákká, kismillió random variációban.""
Az élet önszervező, minden szinten. Azaz egy élettelen dolog összeszereléséhez, működéséhez hasonlítani ostobaság.
Én ahoz hasonlitottam amit állítasz!
Tehát amit állítasz ostobaság.
"Az élet önszervező minden szinten"
Én ezt nevezem maszlagnak mivel fogalmad sincs hogy az élettelenböl hogy jön létre az élet!
Ha fogalmad sincs akkor hogy mered állítani hogy az élet önszervező minden szinten??
"Én ahoz hasonlitottam amit állítasz!
Tehát amit állítasz ostobaság. "
Persze, csak olyasmit hasonlítottál hozzá, aminek semmi értelme. Hogy miért, azt leírtam.
"Ha fogalmad sincs akkor hogy mered állítani hogy az élet önszervező minden szinten??"
Mondjuk mivel az, ezt tapasztaljuk, látjuk. Erre is több példát kaptál már.
Annak tényleg mi értelme van hogy konkrét tényeket próbálsz letagadni, hm?
Reménykedem benne hogy így van, nem pedig tényleg ennyire agyament az emberünk :D
De ha mást nem, annyi értelmét azért látom a válaszolgatásnak, ha valaki véletlen erre tévedne és olvasgatná a kommenteket, nehogy bevegye az ilyen "az evolúciót már rég megcáfolták" marhaságokat. Véletlen se termeljünk ki újabb kreacionistákat! :D
"Persze, csak olyasmit hasonlítottál hozzá, aminek semmi értelme. Hogy miért, azt leírtam."
Nem azt rtad hogy miért nincs semmi értelme hanem azt írtad le hogy hogy próbálod elterelni a valóságot.
"""Ha fogalmad sincs akkor hogy mered állítani hogy az élet önszervező minden szinten??"
Mondjuk mivel az, ezt tapasztaljuk, látjuk."""
Se nem létod 150 év távlatábol se nem tapasztalod 150 év távlatábol a millió éveket.
""Erre is több példát kaptál már.""
Nem nem! Nem kaptam rá példát, ezek csak hasonlatok aminek semmi értelme ahoz a 150 éves meséhez. Mivel 1vagy 10 vagy 100, vagy1000 napos megfigyelés nem ad hitelességet az évmillióknak.
Ráadásul a nagy Darwini evolucióhoz semmi köze.
"Annak tényleg mi értelme van hogy konkrét tényeket próbálsz letagadni, hm?"
Az imént példákat mondtál most már a példák átalakultak tényekké?
Amugy igazad van ez az áltudománynak az egyik mesealakja a példák azok tények.
A példák azok nem tények cukorfalat!
Konkrét tényeket nem tagadok hm!
A meséket nem fogadom el.
De miért is győzködtök a vallás rovatában?
Ha jol tudom az evolució a természettudomány körében van.
Nem érdekes hogy ott abban a rovatban csak egy pár fantom válasz uszkál.
Itt meg mint a darazsak csak ugy dongtok ide vagytok begyürüzve hátha a szekta nagyobb lessz!
A kőkemény tényetekhez meg akkora kőkemény hitnek kellene legyen bennem hogy igaznak kiáltsan ki az áltudományt amiröl regéltek hogy egyszinre hozzam a sültjéggel!
Csakhogy annyira szeretek gondolkozni hogy a megvezetéshez újjá kellene hogy szülessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!