Ha a gyerekemet nem nevelem vallásosnak, hanem inkább tudományt alapúl véve próbálom elmondani neki, hogy-hogy alakult ki az élet a bolygónkon és hogy alakult ki az ember az baj lehet a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Persze mesélnék neki Istenről, Bibliáról, és hogy mások, hogy képzelik el az élet a Föld létrejöttét, de nem Isten lenne az első számú szempont az életében. Imádkozás helyett inkább megtanítanám meditálni.
Ti, hogy gondoljátok, lemaradna valamiről, ha nem hinne egy láthatatlan emberben? Ha igen, miért?
2016. dec. 27. 09:30
51/53 anonim válasza:
"Vicces dolog ilyentől félni."
Nem is félelemből hanem iróniából írtam.
Lényeg hogy aki nem keresztény lelkülettel akarja nevelni a gyerekét, az még véletlenül se kereszteltesse meg.
Inkább a minőség növekedjen mint a "látszat keresztények" száma.
52/53 anonim válasza:
Igazad van, én is meg vagyok keresztelve, habár nem vagyok keresztény, vagyis természetesen követem Jézus tanításait, de rosszul lennék magamtól ha saját döntésemből közöm lenne a katolikus egyházhoz.
53/53 anonim válasza:
Utólag olvasva szerintem mindenki részeg volt a két ünnep között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!