A nőkben milyen lelki, pszichikai változások mennek végbe miután tudatosul bennük, hogy tulajdonképpen megteremtettek, megszültek egy új életet ide a Földre?
Én sosem éreztem úgy, hogy "teremtettem", én úgy állok hozzá, hogy mi ajándékba kaptuk :)
Van egy ilyen nevű gyermeknevelési rádióműsor, hogy "Vendég a háznál" - na én ilyen módon fogom fel ezt a kérdést. 29 évesen lettem édesanya.
Sokakban nem fogalmazódnak meg ilyen fennkölt gondolatok. :D
Egyszerűen csak szülnek, szeretnek, nevelnek, élnek bele a hétköznapokba. Sokakat az foglalkoztat, hogyan legyen egyszerre anya és feleség, talán még a munkáját se veszítse el.
szerintem elmondhatatlan változások ezek lelki szempontból. főleg, hogy még a hormonok is közrejátszanak :-) földöntúli érzés, semmihez nem fogható csoda! igaz, vannak, akiket olyan mélyen nem érint meg, de vannak, köztük olyanok is, akik valóban egy csodának élik meg és a föld felett lebegnek!
új élet érkezését meg szerintem mindenki a saját világnézete alapján éli meg: a vallásosok így, mások meg úgy...én úgy élem meg, hogy minket választott szüleinek erre az életre, mi vagyunk a segítői, kísérői..és boldogan veszünk ebben részt! :-) rajtunk keresztül tudott megszületni, de nem mi teremtettük. ő meg akart születni, mi pedig a vágyainkból életre hívtuk őt, egy közös választás, vágy volt mind 3unk részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!