Szerintetek ennek nem néz utána senki? Tulajdonképpen ezzel törvénysértést követnek el ezek a szülők, nem?
Bocs, hogy ezt mondom, de szinte minden roma ezt csinálja, meg magyar is, aki bevállalja. Én nem vállalnám be. Sajnos ez van kishazánkban. Az egyik dolgozik becsülettel, éppenhogy megél, a másik meg feketén megkeresi a dupláját, és még a segélyeket is felmarkolja, abból a pénzből, amit a dolgos, csóró emberek adóznak. Hát ez van, ezért tartunk itt, ahol.
Pont.
Bár mi nem kérünk semmiféle támogatást, de emelt családit kapunk. Miért? Mert a párom papíron nem él velünk. Amikor igényeltük a CSP-t, elmondtuk az ügyintézőnek, hogy együtt élünk, de párom az anyukájánál van bejelentve (párom nevén van a kocsi, így anyukája kap ingyenes parkolót). Azt mondta, akkor nekünk jár. Mivel mindketten rendesen, bejelentve dolgoztunk nem keveset, nem érzem, hogy másoktól venném el.
Tudom, hogy mi vagyunk a kivételek és néha nagyon bosszant, hogy aki negyedannyit sem tett be a közösbe, többet kap mint mi.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: nem, sajnos nem nagyon ellenőrzik. És nem is igazán törvénysértő, hiszen hivatalosan nem élnek együtt, semmi közük egymáshoz.
Felháborító, de sokan így csinálják...
Én nem merném bevállalni!!!
Egyébként ha lebuknak vissza kell fizetni a jogtalanul felvett pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!