Az egy dolog, hogy valaki nem fogadja el az evolúciót vallási meggyőződésből de ha már tagadni akarja... Miért nem lehet utánanézni annak, hogy az evolúcióelmélet szerint, hogyan zajlik az evolúció?
Ilyeneket olvastam itt a gyakorikerdesek.hu-n:
A kőből, hogy lesz kiskutya?"
"Ha sokat úszom, akkor az ükükunokámnak úszólába lesz?",
A Biblia ad jövőképet, de az evolúció nem. Hová fejlődik? Űrlénnyé? Tehát a macska a testvérem? A ló a mezőn a sógorom?
2016. szept. 1. 20:16
72/84 anonim válasza:
12. Megint csak nem érted az evolúciót! Semmi köze nincsen az élet kialakulásához ! Biblia jövőképet ? Elég szomorú lenne,ha a Biblia szerint élnénk a jövőnket. Nem haladnánk egyről a kettőre!
2016. szept. 1. 20:37
73/84 Ozmium42 válasza:
Jövőképet első körben nem mástól kellene várni, hanem a sajátodat kellene megalkotni és dolgozni érte.
2016. szept. 1. 20:45
74/84 anonim válasza:
Biblia szerint lesz egy nap amikor feltámadnak az igazak és a hamisak is. Isten pedig egy embernek adta az ítélkezés jogát. Ez az ember a Krisztus. Mivel ő emberként élt így megítélheti az embereket Isten igazságával. Az igazak örök életet nyernek, a hamisak a tűznek tavát. Nos ez vagy igaz vagy nem. Tökmindegy hogy én mit kreálok ha ez igaz. Nemde?
2016. szept. 1. 20:53
75/84 Ozmium42 válasza:
Figyelj.
Ha feltesszük, hogy igaz, az életedet addig is neked kellene irányítanod. Ezért van szabad akaratod. A Biblia is azért hagy neked némi döntési mozgásteret, amiért még nem pirítanak meg, nem? Nem írja elő, mit reggelizz, mi legyen ebédre. Nem írja elő, hogy szeress-e kertészkedni, vagy olvasni szeress-e inkább. Van neked ilyened?
Másik eset: tegyük fel, hogy nem igaz. Ezen gondolkoztál már? Tolod itt a Bibliát ezerrel, töröd magad, hogy a kegyelmes urad ne kínozzon az örökkévalóságig... közben meg beugratás az egész.
2016. szept. 1. 21:02
76/84 anonim válasza:
A biblia szerint Isten nem személyválogató. (Kertészkedés...) énnekem pl. tetszenek a havas fenyő erdők. De ha valaki a tölgy fát szereti nem bűn. És igen gondolkoztam hogy mi van ha kamu az egész de rájöttem hogy más vallás (utánna néztem a buddhizmusnak,korán...sok vallásnak) biztos kamu és csak ez lehet igaz. Aztán jöttek a csodák.
2016. szept. 1. 21:09
77/84 anonim válasza:
"A Biblia ad jövőképet, de az evolúció nem. Hová fejlődik? Űrlénnyé? Tehát a macska a testvérem? A ló a mezőn a sógorom?"
Te retardált vagy?
2016. szept. 2. 17:19
78/84 anonim válasza:
Nem vagyok retardált. Az evolúció szerint a macska egy távoli rokonod. Meg a pók a falon szintén. Csak a pók nem olyan fejlett mint te. Kistestvéred úgymond. Az egész evolúciós elmélet (elméletről van szó) tulajdonképpen a reinkarnáció tudományos köntösben. Az evolúció a retardált elmélet. Nem én. Én szerintem a ló nem a testvérem.
2016. szept. 2. 19:59
79/84 anonim válasza:
Én voltam a 78-as. A biblia szerint voltak itt bukott angyalok húsvér testben az özönvíz előtt sokan, de utánna is kevesebben. (1Mózes 6) A mágia valós dolog a biblia szerint. Az anyag nem állandó, mivel csak energiából jött létre és abból áll. Addig kicsíthetjük hogy rájövünk hogy csak üres tér energiával elválasztva. Elektronhéj és a mag között óriási távolság van és a magot is lehet tovább kicsinyíteni. Elképzelhető hogy mikor találnak ilyen több millió éves leletet, akkor az valós nyílván. De lehet hogy a bukott angyalok (az ember láthatatlanná is tud válni és tárgyakat mozgatni elmével, akkor az angyalok mire lehetnek képesek mágiával) mágián keresztül átváltoztatták a föld arculatát hogy úgy tünjön mintha több száz millió éves és lehet Isten erre bepipiult nagyon. Mivel a szellem az anyag felett áll.
2016. szept. 2. 20:29
80/84 anonim válasza:
Lehet hogy az egész csak mágiai szemfény vesztés, hogy megpróbáltasson az igaz hite.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!