Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem lehet ennyit megtenni?

Miért nem lehet ennyit megtenni?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy valaki nem fogadja el az evolúciót vallási meggyőződésből de ha már tagadni akarja... Miért nem lehet utánanézni annak, hogy az evolúcióelmélet szerint, hogyan zajlik az evolúció?

Ilyeneket olvastam itt a gyakorikerdesek.hu-n:

A kőből, hogy lesz kiskutya?"

"Ha sokat úszom, akkor az ükükunokámnak úszólába lesz?",

"A majom miért nem szül embert?"

2016. aug. 28. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
0%
Ne őrjíts már meg Kérdező! Nem tudom, hogy Te hány éves vagy, de azért vannak itt felnőttek is. Nekem a negyven év alatt pontosan kifejtették már több tucat "szakértő", hogy mi az evolúció. Ebben nőttünk fel, ezt tanultuk. A történelemoktatás ezzel kezdődött, a biológia órák java erről szólt, és a mindennapjainkat is áthatja ez a vallás. Nehogy azt képzeld, hogy halvány lila fingjuk sincs azoknak az egészről, akik arra a következtetésre jutottak, hogy ez csupán egy vallás, és egyetlen kézenfekvő bizonyítékot sem tud felmutatni arra, amit állít.
2016. aug. 30. 12:32
 22/84 anonim ***** válasza:
100%

"Ne őrjíts már meg Kérdező! Nem tudom, hogy Te hány éves vagy, de azért vannak itt felnőttek is. Nekem a negyven év alatt pontosan kifejtették már több tucat "szakértő", hogy mi az evolúció. Ebben nőttünk fel, ezt tanultuk. A történelemoktatás ezzel kezdődött, a biológia órák java erről szólt, és a mindennapjainkat is áthatja ez a vallás. Nehogy azt képzeld, hogy halvány lila fingjuk sincs azoknak az egészről, akik arra a következtetésre jutottak, hogy ez csupán egy vallás, és egyetlen kézenfekvő bizonyítékot sem tud felmutatni arra, amit állít."

Márpedig akik olyan dolgokat állítanak "ellenérvként", amiket a kérdező is sorolt, azokról nyilvánvaló hogy az alapjairól sem tudnak semmit. Ami még inkább szégyen ha tényleg ilyen sokszor találkozott vele az ember, mint ahogy állítod.

2016. aug. 30. 12:42
 23/84 A kérdező kommentje:

Pedig az a helyzet, hogy tényleg halvány lila fingotok sincs arról, hogy mit állít az evolúcióelmélet.

Például az egyikőtök azt hozta fel érvként, hogy a lóból vagy zebrából nem lett sólyom, tehát az evolúció nem igaz.

2016. aug. 30. 13:00
 24/84 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem lehet megtenni, mert aki elfogadja az evolúciót az el fog kárhozni. Az evolúció hazugság. A Biblia nem ezt írja le. Tudományosan nincs alátámasztva. Csak úgy hangzik mintha olyan nagyon tudományos lenne. A majomból nem lesz ember, éppúgy mintahogyan a légyből sem lesz darázs.
2016. aug. 30. 20:09
 25/84 anonim ***** válasza:
0%
24/24-es én voltam. A föld 5776 éves. Kb. 4100-4200 évvel ezelőtt özönvíz volt. Kb. 100 000 000 ember meghalt akkor. Kb. 5000 méter magas víz volt a föld felszínén. (tengerszintől mérve). A húsevő állatok Noé után alakultak ki. Kb. 4000 évvel ezelőtt.
2016. aug. 30. 20:13
 26/84 Mojjo ***** válasza:
100%

@25:

"A húsevő állatok Noé után alakultak ki."

Alakultak ki? Hűha, akkor mégsem készre lettek teremtve? Akkor mégiscsak ilyen-olyan alakulgatások folyamán keletkeztek?

Meglepőket írsz :)

2016. aug. 30. 20:19
 27/84 anonim ***** válasza:
25..Ez hazugság,nem igaz! Ennél van öregebb létező fánk,ne hülyéskedj!
2016. aug. 30. 20:26
 28/84 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg Hitler 20 millió zsidója mellett Isten 100 000 000 millió megölt embere semmi,igaz ???
2016. aug. 30. 20:27
 29/84 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam a 25-ös válaszadó. A Bibliában levannak írva az életkorok, az hogy ki mikor nemzett kit. Ha számolunk kb. 6000 évre jövünk ki. A zsidó vallásúak 5776-ot írna ma. Gondolom ők számolgattak. Kr.e. 3760-ban volt a teremtés 6 napja. Az özönvíz valamikor Kr.e. 2104-2013-kor lehetett, ha jól számoltam. Le van írva a Bibliában.
2016. aug. 30. 20:43
 30/84 anonim ***** válasza:
0%
Én voltam a 29-es. Le van írva hogy Noé 600 éves volt mikor eleredt az eső. Mikor elkezdődött az özönvíz.
2016. aug. 30. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!