Az egy dolog, hogy valaki nem fogadja el az evolúciót vallási meggyőződésből de ha már tagadni akarja... Miért nem lehet utánanézni annak, hogy az evolúcióelmélet szerint, hogyan zajlik az evolúció?
Ilyeneket olvastam itt a gyakorikerdesek.hu-n:
A kőből, hogy lesz kiskutya?"
"Ha sokat úszom, akkor az ükükunokámnak úszólába lesz?",
Élt vala Ádám 130 évig és nemze fiat az ő képére és hasonlatosságára és nevezé annak nevét Séthnek. És így tovább, majd Sém nemzettségi Ábrahámig. Meg ezután Mózesnél is van ilyen. Ki lehet számolni. Gondolom a zsidók biztos ez alapján számolják. Mózes első ök könyve alapján. (Ez a TÓRA) Én is számolgattam. Kb. Noé még élt akkor amikor Ábrám (Ábrahám) 30 éves volt.
,,A világ legrégibb, megkövesedett madárfióka-leletét találták meg tudósok Kína északi részén. A tojásból éppen kibújt állatka feltehetően 121 millió évvel ezelőtt jött a világra. A földtörténet középkorából, a kréta korszakból származó aprócska lény valószínűleg közvetlenül a tojáshéj feltörése után pusztult el, erre utal testtartása. A tollakkal borított, szilárd csontvázú madár-kövület úgy gubbaszt, mintha még körülötte lenne kemény héjú védőburka. A parányi testhez aránytalanul nagy koponya tartozik.''
2016. aug. 30. 21:12
35/84 anonim válasza:
"Mert a biblia azt írja..."
Csak ezzel tudtok jönni? Egy ember nem képes 600 évig élni. És mégis, hogy a fenébe tudott volna minden állatból felvinni a hajójára?
2016. aug. 30. 21:16
36/84 anonim válasza:
Én írtam a Bibliai 5776-ost, Noé 600-at, ..
Én ebben hiszek. Ezért hit, mert ha valamit tényként bizonyítunk akkor az már nem hit
2016. aug. 30. 23:11
37/84 anonim válasza:
Biblai szava vagy színigaz, vagy nem. Mert ha Krisztus feltámadt akkor igaznak kell lennie Noé történetének is.
2016. aug. 30. 23:13
38/84 anonim válasza:
Utolsó! Pontosan! Hiszel benne,de nem tudod bebizonyítani,és nem is tény! Ezért ne kezeld tényként!
2016. aug. 31. 00:18
39/84 anonim válasza:
De ha valaki hisz valamiben akkor tényként kezeli, mert ha nem akkor valójában nem hisz benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!