Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan ennyit nem képes...

Komolyan ennyit nem képes megtenni? Van itt olyan, akinek ilyen párja van?

Figyelt kérdés

Most értem haza fáradtan melóból, ő éjszakára megy dolgozni, annyit kértem,hogy szedje be a ruhákat, de ő nem, mert éjszakás lesz és pihennie kell. Elvárja,hogy mindent én csináljak, miután dolgoztam, beágyazni nem képes.

Kezdem unni, hagyjam el a p.csába? Szerintem egyre rosszabb lesz.

2013. aug. 21. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Feltételezem, nem ez a legnagyobb problémátok, máskülönben nem akadnál ki rajta ennyire.
2013. aug. 21. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Kapcsolatfüggő vagy, úgyhogy nem fogod elhagyni...
2013. aug. 21. 15:52
 3/11 A kérdező kommentje:
1. Nem csak ez a bajom vele, de ez zavar a legjobban,hogy semmit nem segít. Ha az ember szeret valakit, akkor megkönnyíti a dolgait, nem csak a nőtől várnak el mindent.
2013. aug. 21. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Közöld, hogyha nem segít semmiben, illetve nem értékeli a munkádat, akkor innentől kezdve csak magadnak csinálsz meg mindent. Magadnak főzöl, magad után mosogatsz, magadnak vásárolsz, mosol, mindent, amit amúgy neki is megteszel. Egy-két hétig ki lesz bukva. Vagy rájön, hogy nem tud a segítséged nélkül élni és segít majd néha, vagy elhagy. Szerintem a leírottak alapján mindkét verzió jobb, mint a mostani.
2013. aug. 21. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem ez a pár száradó ruha az egyetlen probléma, ha már a szakításon gondolkodsz.
2013. aug. 21. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Szedd be a saját ruháidat, az övét ne, csak hagyd ott. És ne is moss ki neki többet. Előbb-utóbb valamit csak tenni fog ha kell neki tiszta ruha. Az a gond, hogy amíg valaki megcsinálja helyette, nem fog megváltozni.
2013. aug. 21. 15:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Kipróbálom,hogy 1 hétig semmit nem segítek neki, hátha észbe kap. Ha nem, akkor nem tudok vele mit csinálni.
2013. aug. 21. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Te sem vagy tekintettel rá, arra, hogy ő éjszakázni fog és pihennie kell. Pihenjetek mindketten, utána majd beviszed a ruhákat.
2013. aug. 21. 18:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert ő neki nem kell tekintettel lennie rám? Milyen hímsoviniszta felfogás ez?
2013. aug. 21. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Neki pont annyira kell tekintettel lennie rád, mint amennyire neked rá. Ő is pont úgy ember, mint te.
2013. aug. 23. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!