Nem várhatom el, hogy anya kiváltsa a fogamzásgátlómat? Nehéz ennyit megtenni?
Neki csak annyi, hogy bemegy a gyógyszertárba és megveszi.
Nekem meg nem adják ki recept nélkül, tehát egész nap ott kéne ülnöm a dokinál a receptért. Heti 2x rendel és mindig millióan vannak. Volt, hogy odamentem du 1-re és 7-kor elküldtek azzal, hogy vége a rendelésnek. És nem csak én voltam ott egyedül.
Persze odaadnám neki a pénzt, neki csak annyi lenne, hogy bemegy és megveszi. Sőt, ha nagy a sor akkor simán bemegy és megkeresi, majd egy nem használt kasszánál beüti.
1x megtette, de azóta nem. Pedig amikor én mentem a recepttel, kérdezték, hogy hogyhogy nem anyu jött érte...
Kérj időpontot a nőgyógyászhoz, így nem kell majd mindig órákat sorban ülnöd. Évente egyszer úgyis ki kell magad vizsgálgatni.
De ha ismernek a gyógyszertárban, akkor neked miért nem adják ki recept nélkül, anyukádnak meg igen?
Egyébként pedig szerintem anyukád nem akar ezzel játszani, hogy vényköteles gyógyszert ad ki recept nélkül.
Itt semmit sem ér az időpont.
Nekem azért nem adja ki, mert 18 alatt vagyok. Különben anyának ebből semmi problémája nem lenne.
De ez az, hogy a receptért kell délutánokat ott ülnöm, ezen a héten nem lett volna gond, de a kedves doktor úr szabin van. Suliidőbe meg nem tudom megoldani, sokat kell tanulnom idén..
Anyának kiadják recept nélkül, ez a lényeg a kérdésemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!