Szerintetek mit csináljak? Szerintetek is velem van a baj?
Nem veled van a baj, nyugodj meg!
Szerintem anyád csak azért ilyen, mert gondolom ideges a válás miatt, ráadásul most egyedül tart el téged, meg minden... De azért ülj le vele és próbáld megmondani neki higgadtan, hogy mit érzel. Ha úgy is ilyen lesz, szerintem nem sokat tudsz tenni.
Tipikus idegbeteg anyuka, jól belerúg a gyerekébe egy nagyot, csak mert ő maga életképtelen.
Ne okold magad, nem veled van a baj. Anyukád meg menjen el orvoshoz és írasson fel magának valami nyugtatót, mert a viselkedésével téged tesz tönkre.
Szerintem néha beszélgess el vele.
Az anyukák is csak emberek, elég gondja, baja van most a tiédnek. Nem helyes, hogy rajtad vezeti le, de próbáld megérteni. Ő is elviselte, elviseli a hisztijeidet, nyilván.
Kérdezd meg, hogy miért ingerült (persze, nem akkor, hanem egy normális pillanatban), mit tudnál segíteni.
Bizonyára észreveszi magát.
köszi a válaszokat. (:
amugy az a baj hogy nem hallgat meg. :S
Az már tényleg baj, nincs valaki, akit megkérhetsz, hogy bezséljen vele?
Nagyszülő, pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!