Miert ilyen velem a sajat anyam?
Hello! Az anyam az utobbi par honapban eleg szigoru velem.. Pl. Mert van az, hogy megszabja nekem hogy napi 2 orat gepezhetek, es ha tobbet gepezek akar 10 percel is, mar felhajtast csinal... Ezt azert nem ertem, mert mindig masra fogja hogy miert szabja meg a gepezest.. Egyszer arra hogy nagy lett a szamla (o hagy magautan minden elektromos keszuleket bekapcsolva, nem en..)
Maskor meg azt mondja hogy folyton gepezek.... Na en nem ertem mar.. Vannak barataim, eljarok itthonrol, napi 2-3 orat szabad levegon vagyok, jo a tanulmanyi eredmenyem, nem vagyok kialvatlan, segitek amikor mondjak, jol erzem magam a kozegemben.. Nemtudom hogy ezekutan velem hol a problema.
*azért szeretné.
Előző vagyok.Bocsi:)
4. Valaszado: 15
Utolso: elromlik a szemem? Haggyuk mar.. :)
Azt ertem hogy ingerult meg stb.. De nem az en csaladommal van ez, es pl. ha megneztek egy atlagos 15-16 eves sraccot, a haverjaival log, es estig kockul (gepezik).. En nem tehetem hogy amikor kedvem van leulok a gep ele..
Es nem csak facebookozok orakig, hanem jatszok (modernebb jatekokon) ami annyit tesz, nem keves penzt koltottem a gepemre.. Arra meg hogy azt mondanam neki hogy nyelvet tanulok, azt mondana hogy ott a batyam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!