Hol tudnék egy olyat ferjet találni aki nem akar intim kapcsolatot de eltart es imad mindig velem akarna lenni?
Olyanok közt keresgélj, akiknek gondjuk van a szexualitással, pl. impotensek vagy totál aszexuálisak. De nem hinném, hogy személyes ismerkedés útján ezek a dolgok kiderülnének. Esetleg adj fel hirdetést ezzel a konkrét kikötéssel, hogy neked szexmentes kapcsolat kell.
Hogy imádni fog-e, az rajtad múlik, kedves... mindkét félnek ugyanúgy adnia kell egy kapcsolatban.
Hogy eltart-e, az meg egy harmadik dolog, inkább megtartom a véleményemet.
XD
Az a nő, akit eltartanak, tulajdonképp olyan prosti, akinek egy jól fizető kuncsaftja van.
:P
Tehát nagyon szépnek, és nagyon jónak kell lennie, ha csak ebből akar megélni.
A párkapcsolatnak és a szerelemnek szerves része a szex.
A szerelem legszebb, legélvezetesebb kifejezési formája. A házastársi hűség és szeretet alapköve. Összekötő kapocs, amit semmi más nem helyettesíthet.
Nem utolsó sorban a közös gyermekek nemzésének módja. (A "gyerekcsinálós szex" egészen különös, bensőséges dolog tud lenni férj és feleség között.)
Akik nem szexelnek, csak együtt élnek, szeretik egymást, de nem kívánják: azok a testvérek.
Én vagyok a Te embered!!!
Ha rengeteg pénzed van, én eltartalak belőle, és imádni foglak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!