Hol tudnék egy olyat ferjet találni aki nem akar intim kapcsolatot de eltart es imad mindig velem akarna lenni?
Én is úgy vagyok ezzel, mint az utolsó válaszoló.
Meg ha a drága férjet nem elégíteném ki 1 hónapig valamilyen okból, akkor menne prostihoz és teljesen elfogadott lenne. Ocsmány.
Kerdezo te tele lehetsz ambicioval edzeni meg haztartas vezetni egy fulop szigeti hazvezetoo is tud ahoz nem kell senkit kitartani.Szerintemse tul sok tv nezel unatkozo amerikai hb de hidd el azok is lesik a ferjuk minden kivansagat az agyban is kulonben jon egy naluk szebb fiatalalbb csinosabb.
Szerintem irj egy hirdetest lusta fap..p keresi azta az okrot aki csak ugy eltartja a ket szep szemeret ja es imadja is platoian.
Ebreszto menj el dolgozni valosisd meg magad a szerelem jon akkor elmulik a pinokkiop.. szindroma
ÓÓÓÓÓ te szegény, hát nem is értem, miért bántanak.
Azt hiszem, mégsem marad más, mint megemeled a pitsádat, lesöpröd róla a jégcsapokat, és elvánszorogsz dolgozni.
Sokkal valószínűbb, hogy találsz egy munkát, amiért fizetnek, és el tudod magad tartani, mint az, hogy találsz ilyen pasit.
Ha találnál, az meg így nézhet ki valahogy
Aki annak is örül, ha van nő, aki a közelében megmarad. Őt is imádnád?
Neeeeem, hát akkor már az lenne a baj, hogy nem jóképű.
Szokj hozzá a munka világához. Lehet utálni, lehet gyűlölni, lehet sírni, hogy bántanak, de még mindig több esélyed van az életben maradásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!