Van olyan Férfi, aki soha sem szeretne hűségben élni, és nem is akar komoly kapcsolatot egész életében? (Inkább Pasik válaszát várom)
Jó vagy neki "fiókbabának"! Amikor kellesz csak kinyitja a fiókot és ott vagy! :-(
Az okát pedig Tőle kérdezd, ha nem akarja vagy nem tudja megmondani akkor vagy nagyon gyerek még vagy csak kalandozásra kellesz Neki mikor olyanja van, hogy valakit kényeztessen!
Az nem lehet, hogy mondta már nektek a férfi, hogy nem is akar komolyabbat, és együtt élni se akar veletek? Csak ti a nagy szerelemben ezt nemv ettétek észre, és mindig is reménykedtetek. Ilyenkor tényleg jobb hagyni a dolgot annyiban, szakítani egyből, ilyenkor vagy jobb belátásra tér a férfi, vagy otthagy végleg. Elég rövid az élet ahhoz, hogy egy ilyen kapcsoaltban éljetek. Én egy 37 éves pasi vagyok, én is így éltem, volt egy barátnőm x évig, akit nagyon szerettem, de volt neki egy fia, akit viszont ki nem állhattam, a volt párom meg ugye érthető módon nem hagyhatta ott a fiát, nem is kívántam tőle. Csak azt tudtam, hogy egy agyonkényeztetett mamakedvence gyerekkel nem szerettem volna egy fedél alatt élni.
De a volt párom megfojtott a szeretetével, sokat sírt, amikor mondtam neki, nem tudnék a fiával élni(holott az elején közölte velem, nem a fiának keres apát, mert az van neki...ugye, a szokásos szöveg)
Én nem kerestem a párom mellett senki mást, nem kalandozgattam, egyszerűen csak lelkiismereti okokból nem hagytam el. Pedig mindenkettőnknek az lett volna a jobb.
37/F
"Az nem lehet, hogy mondta már nektek a férfi, hogy nem is akar komolyabbat, és együtt élni se akar veletek? Csak Ti a nagy szerelemben..... "
Nekem sose mondott ilyet, sőt azt mondja, hogy egyre jobban érzi, hogy van közös jövőnk. De már 2 éve érzi, és semmi :( Már kb 5 pasit utasítottam vissza miatta, mert várok Rá! Nagyon szeretem. Ha biztos lennék benne, hogy hülyít, akkor ok, távolodnék Tőle, de így nem tudok, hogy mindig valamivel közelebb húz magához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!