Megbántad, hogy csak a mostani pároddal (vagy csak kevés személlyel előtte) alakítottál ki komoly kapcsolatot?
A kérdés annak szól, aki már megtalálta "a nagy Őt", és csak a mostani párja volt az akivel komoly kapcsolatot kialakított, vagy még rajta kívül max 1-2 személlyel.
A "megtalálta a nagy Őt" kifejezés alatt azt értem, hogy komoly szándékai vannak vele, együtt élés, házasság, családalapítás, stb. A komoly kapcsolat alatt pedig azt értem, akivel fél évnél tovább együtt volt.
Kort és nemet is írj légyszi! Köszi.
18L
25/L
1 komoly kapcsin volt ezelőtt egy 1,5 éves,nagyon fiatalon. A jelenlegi párommal 8 éve vagyok együtt van közös babánk és most várom a következőt,és nem bántam meg hogy előtte nem volt több komoly.
Nem, nem bántam meg egy percig sem.
Egy komoly kapcsolatom volt a mostanin kívül, az két évig tartott.
A mostani a férjem, 10 éve vagyok vele, és nem cserélném le senkire, remélem, örökké együtt maradunk. :)))
Senki másra nem vágyok, nem akarok ismerkedni, nem csalnám meg.
Nem azt mondom, hogy vak is lettem ;D , egy jó pasit persze én is megnézek, meg flörtölök a hentessel, hogy szebb combot kapjak, de ezzel be is érem.
:)
Házasok vagyunk, gyerekünk is van. Sosem bántam meg. Sőt, többször mondták olyanok, akiknek több kapcsolat van a háta mögött, hogy milyen jó nekünk, mert sosem volt kudarcélményünk szakítás miatt, és sosem szenvedtünk rossz kapcsolatban. :)
30/L
Nem bántam meg. A férjem előtt nem volt senki, 28 évesen jöttem vele össze.
3 éve vagyunk házasok:)
(34/ nő)
Irigyellek titeket, nekem nem régen lett vége az első párommal a kapcsolatunknak, én nagyon reméltem, hogy ő lesz az, akivel mindig együtt leszünk, de nem így történt. Szóval én sosem bántam volna, ha ő marad az egyetlen, viszont még mindig magam alatt vagyok, és őszintén taszít a gondolat, hogy más férfit közel engedjek magamhoz, remélem ez majd változni fog, ha múlik a fájdalom.
Egyébként meg egyénfüggő ki mit gondol erről, azt csak te tudhatod te milyen típus vagy, és mire van szükséged!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!