Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántad, hogy csak a mostani...

Megbántad, hogy csak a mostani pároddal (vagy csak kevés személlyel előtte) alakítottál ki komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A kérdés annak szól, aki már megtalálta "a nagy Őt", és csak a mostani párja volt az akivel komoly kapcsolatot kialakított, vagy még rajta kívül max 1-2 személlyel.

A "megtalálta a nagy Őt" kifejezés alatt azt értem, hogy komoly szándékai vannak vele, együtt élés, házasság, családalapítás, stb. A komoly kapcsolat alatt pedig azt értem, akivel fél évnél tovább együtt volt.

Kort és nemet is írj légyszi! Köszi.

18L

2011. febr. 17. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem az első páromnak előttem sok barátnője volt. Mikor a tapasztalatlanságomra célozgatott, mindig azt mondtam: baj-e, hogy húszszor megbuktál, én meg elsőre szeretnék átmenni? Aztán nem ő maradt mellettem, de így is fel lehet fogni. Annál inkább is érdekes volt, mert ugye az én párom volt, és nem úgy tűnt, hogy előrébb tartana az életben e téren.
2012. júl. 4. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:

16 eve talaltam meg a nagy ot, azota vagyunk hazasok. A korabbi kapcsolataim kozt van olyan ami felejtos es a mai fejemmel kihagynam, de van 2, amire szivesen gondolok vissza, kedves emlekek.

N/42

2013. dec. 20. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!