Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék egy olyat ferjet...

Hol tudnék egy olyat ferjet találni aki nem akar intim kapcsolatot de eltart es imad mindig velem akarna lenni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 21:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem is pszichológus kellene neked. Amúgy valamennyire megértelek, én undorodom a férfiaktól. Nem, hogy még hozzámérjenek...vááá

Viszont azt nem értem akkor miért akarsz egy férfival élni?

2012. okt. 18. 11:58
 32/50 anonim ***** válasza:
83%
Biztos hogy NEM a Föld nevű bolygón!
2012. okt. 18. 12:00
 33/50 anonim ***** válasza:
24%
A legegyszerűbb az lenne ha elmennél egy pszichológushoz,mert olyan embert nem fogsz találni aki nem akar szexelni és mág plusszban el is tart..hol élszt te?Olyan embert viszont biztos hogy találnál aki segítene neked abban hogy hogy jó legyen a szex és megértő lenne veled.De ilyet nem fogsz találni arról nem is álmodj,pláne hogy még el is tartson,mert azt mondja hogy ok eltartalak de akkor szex legyen legalább.
2012. okt. 18. 12:03
 34/50 anonim ***** válasza:
85%
Mindjárt megyek dolgozni sorba bocsánatot kérek azoktól a nőktől akiket k..vának hívtam a háta mögött.Ők legalább dolgoznak még ha kefélnek is fűvel fával.Egyébként meg ha jól meggondolom csak megosztják testüket a rászorulókkal.Igazi Teréz anya mind egytől egyig hozzád képest.
2012. okt. 18. 14:25
 35/50 anonim ***** válasza:
70%

"Viszont azt nem értem akkor miért akarsz egy férfival élni?"

Miért, különben ki tartaná el?

Ha tényleg ez lenne a baja, amit leírt, akkor nem lenne együtt férfival, akkor sem, ha eltartanák.

Elég ocsmány dolog a "lelki sérüléseidre" fogni azt, hogy a te feltételeid szerint kellene élnie egy férfinak melletted. Buta vagy, egy gazdag családból. Sajnállak.

2012. okt. 18. 14:54
 36/50 anonim ***** válasza:
71%

El birom képzelni azt az őszinte, mély szerelmet, ami akkor lobbana fel benned, mikor összehoz az élet egy dúsgazdag, 90 éves férfival(ugyanis kb. ebben a rétegben találhatsz emberedre...).

Amiről te beszélsz, az nem kapcsolat, hanem üzlet, ne is áltasd magad és a leendő "párodat" se. Eltartásért cserébe eljátszod a szerető, gondos feleséget. Lényegében rengeteg nőtársunk hozza ránk a szégyent az effajta viselkedéssel, a te eseted azért különös, mert szerintem magad sem veszed észre, hogy ezesetben szó sem lesz szeretetről, maximum háláról - már ha egy üzleti kapcsolatban hálásnak lehet lenni.

Balatoni yachtok környékén keresgélj egyébként, őszes hajú férfiak között.

20L

2012. okt. 18. 15:07
 37/50 anonim ***** válasza:
85%

Na azt még megértem, hogy egy trauma miatt gondjaid vannak a szexszel. Node miféle trauma ért, hogy dolgozni sem akarsz?? Valaki kést szorított a nyakadhoz és bezárt, hogy márpedig megcsinálod a munkádat?

és miből éltél eddig, ha nem dolgoztál? Hány éves vagy?

2012. okt. 18. 16:47
 38/50 A kérdező kommentje:
28 van pénzem azért eltudnék éldegelni szerényen életem végéig munka nélkül. De mindenki társra vágyik arra aki szereti. Most is kaptam egy divatbemutatóra meghívót ki megy egyedül ?senki. Ilyenekre gondolok.igaz most is van valakiM de szexet akar meg szabasagot. Csak pár hónapot dolgoztam eddig.de a bankban van pénzem és van 1 házam 2 lakásom amit öróköltem és kiadom tehat nem vagyok k..
2012. okt. 18. 18:42
 39/50 A kérdező kommentje:
De azért mégis jobb ha eltart a férjem nem?és nem kell kiadni a lakásokat vagy csak vésztartalék.nem akarok dolgozni azért mert nem éri meg. Ugyanannyit kapnék mintha kiadom egy lakásom.értitek? Akkor minek menjek. Olyan szakmám meg nincs amivel sokat kereshetnék és nem is tartom magam annyira okosnak hogy menedzser meg orvos jogász ilyesmi legyek. És mindig bántanák könnyen megsértődöm így a legjobb nekem itthon. És mindig volt pasim de egy idő után megunták hogy sose akartam azt.az elején kaptak egy kicsit meg néha de eltartottak és volt szeretgetés is. Így az én pénzem az nem fogyott hanem nőtt. És intim együttlét alatt én a szexet értem összebujas az lehet
2012. okt. 18. 18:54
 40/50 anonim ***** válasza:

Nem csak szerinted vagy alkalmatlan egy komolyabb pályára,hisz még helyesen se tudsz írni!

Tipikus kis "masszőz"vagy..

2012. okt. 18. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!