Hol tudnék egy olyat ferjet találni aki nem akar intim kapcsolatot de eltart es imad mindig velem akarna lenni?
Szerintem is pszichológus kellene neked. Amúgy valamennyire megértelek, én undorodom a férfiaktól. Nem, hogy még hozzámérjenek...vááá
Viszont azt nem értem akkor miért akarsz egy férfival élni?
"Viszont azt nem értem akkor miért akarsz egy férfival élni?"
Miért, különben ki tartaná el?
Ha tényleg ez lenne a baja, amit leírt, akkor nem lenne együtt férfival, akkor sem, ha eltartanák.
Elég ocsmány dolog a "lelki sérüléseidre" fogni azt, hogy a te feltételeid szerint kellene élnie egy férfinak melletted. Buta vagy, egy gazdag családból. Sajnállak.
El birom képzelni azt az őszinte, mély szerelmet, ami akkor lobbana fel benned, mikor összehoz az élet egy dúsgazdag, 90 éves férfival(ugyanis kb. ebben a rétegben találhatsz emberedre...).
Amiről te beszélsz, az nem kapcsolat, hanem üzlet, ne is áltasd magad és a leendő "párodat" se. Eltartásért cserébe eljátszod a szerető, gondos feleséget. Lényegében rengeteg nőtársunk hozza ránk a szégyent az effajta viselkedéssel, a te eseted azért különös, mert szerintem magad sem veszed észre, hogy ezesetben szó sem lesz szeretetről, maximum háláról - már ha egy üzleti kapcsolatban hálásnak lehet lenni.
Balatoni yachtok környékén keresgélj egyébként, őszes hajú férfiak között.
20L
Na azt még megértem, hogy egy trauma miatt gondjaid vannak a szexszel. Node miféle trauma ért, hogy dolgozni sem akarsz?? Valaki kést szorított a nyakadhoz és bezárt, hogy márpedig megcsinálod a munkádat?
és miből éltél eddig, ha nem dolgoztál? Hány éves vagy?
Nem csak szerinted vagy alkalmatlan egy komolyabb pályára,hisz még helyesen se tudsz írni!
Tipikus kis "masszőz"vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!