Nem várhatom el, hogy anya kiváltsa a fogamzásgátlómat? Nehéz ennyit megtenni?
Neki csak annyi, hogy bemegy a gyógyszertárba és megveszi.
Nekem meg nem adják ki recept nélkül, tehát egész nap ott kéne ülnöm a dokinál a receptért. Heti 2x rendel és mindig millióan vannak. Volt, hogy odamentem du 1-re és 7-kor elküldtek azzal, hogy vége a rendelésnek. És nem csak én voltam ott egyedül.
Persze odaadnám neki a pénzt, neki csak annyi lenne, hogy bemegy és megveszi. Sőt, ha nagy a sor akkor simán bemegy és megkeresi, majd egy nem használt kasszánál beüti.
1x megtette, de azóta nem. Pedig amikor én mentem a recepttel, kérdezték, hogy hogyhogy nem anyu jött érte...
Kardiológián asszisztens. Bár én nem tudtam erről, azt hittem, csak azért adják ki, mert jó barátnője a gyógyszertáros.
Miért felelőtlenség? A doki sem csinál velem semmit 3 havonta, amikor receptért megyek.
3 havi, utoljára nyáron voltam, akkor volt rá időm.
Most viszont nem tudtam menni, mert szabin van.
Errefelé ha csak receptért mész, akkor szólsz az asszisztensnek, hogy ez van, ő 10 perc múlva kijön a recepttel. Hacsak nem aktuális valami vizsgálat. Arrafelé nem működik ez?
Amúgy nem, nem várhatod el. Maximum megkérheted, ő meg nemet mondhat.
a házi orvosod is felírhatja ha már a nőgyógyász egyszer felírta neked
nekem is ő adja be a szurit :-) kérek időpontot és kiadja a receptet át megyek kiváltom és ha jövők a sorba bemegyek és beadja a szurit
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!