Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha azt vallod, hogy nincs...

Ha azt vallod, hogy nincs Isten mért nem élsz kötöttségek nélkül?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy vannak emberek, akik nem hisznek Istenben meg másban sem.Ezeket az embereket mi gátolja abban, hogy "szabadosan" vagy "szabadon"éljenek. Mivel Istenben nem hisznek, így a túlvilági létben sem gondolom, hanem csak a földi létben, akkor azt mért nem élvezik? Gondolok itt arra, hogy dolgoznak, keresik az élet értelmét, vagy csak úgy vannak maguknak, de igazán sose törnek ki a hétköznapok szürkeségiből, hanem annak részei.
2010. ápr. 11. 22:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
az inteligencia az nem a diploma számának függvénye. azt viszont, hogy milyen kötöttségekben élek vagy nem élek azt viszont nem az isten létezésének vagy nemlétezésének tudom be.a krlátokat magam szabon a mindekori erkölcsnek és etikának megfelelően, hiszen az ember nem állat,. az ember társadalomban él és vannak együttélési szabályok.
2010. máj. 9. 16:22
 62/62 anonim ***** válasza:
Mert ember vagyok és nem vadállat.
2010. máj. 9. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!