Akik az evolúcióban hisztek, tutira hisztek az evolúciós történetben is?
Nem tartjátok valószínünek azt, hogy Isten teremtette az állatokat, és alkalmazkodási képességgel is felruházta őket. Ezért nem jelenti azt, hogy mind egy sejtből fejlődött ki. Ha Isten benne van a képben, akkor számára nincs lehetetlen, úgyhogy az ember nagyon el tud rugaszkodni a valóságtól az ismeretben.
Ő minden természeti törvényt teremtett, és nem fog rajta változtatni amikor egy tudós kísérletezésnek használja fel. Ha hívő ha nem feldob egy almát az le fog esni, így nincs igazuk azoknak akik azt mondják, hogy Isten nélkűl is minden megmagyarázható.
Márpedig olyan nagy evolúcióban mint amit a Biblia ír, még a tudósok sem hisznek, akkor miért szajkózzák azt, hogy evolúció van, nem pedig teremtés.
Jób 11,12
És értelmessé teheti a bolond embert is, és emberré szülheti a vadszamár csikóját is.
Lehet evolúció? lehet, de attól még Isten is létezik.
Vélemény?
"Es hát én Honan tudnám,hogy te hazugok mögött álsz-e?"
Onnan tudsz következtetni arra, hogy én nem a levegőbe beszélek, hogy ha adatra hivatkozom, akkor be is mutatom a forrást, veled szemben.
Onnan is tudhatod, hogy nálad őszintébb vagyok, hogy szintén veled szemben én bemutatok kreacionista véleményeket is, hogy legyen mivel összehasonlítani. Pl. megmutattam neked az intelligens tervezés azon oldalát, ahol verik a mellüket a 800 tudósukkal.
Ha ők ilyet írtak, hogy 40%-a a tudósoknak tagadja az evolúciót, akkor éppen lehet igazuk, de ha többet nem tudnak bemutatni 800-nál, akkor pokoli nagyot hazudtak, és ezt sikerült a saját kimutatásukkal igazolni, úgy hogy még nemcsak hazugok, de totál hülyék is.
Írod, hogy könnyebb cáfolni az evolúciót, mint igazolni.
Mondtam már! Bemész egy laborba, és máris igazolják neked az evolúció működését. Nézz meg egy német juhász kutyát, meg egy palotapincsit, és máris igazolva van az evolúció.
Az evolúciót igazolni gyerekjáték, cáfolni olyannyira pokoli nehéz, hogy még soha senkinek se sikerült.
Bezony...
31-es.Tisztelettel megköszönöm a beszélgetést,de anyira beleélted magad az evolúcióba,hogy nem szeretnék üneprontó lenni,elvenni a kedvedet attol amit szeretsz.
Éppen ezért rádhagyom ami a tiéd(evolúciót)én meg elbalagok az enyémmel,mert nem szeretek tiszteletlen lenni es ugyan ezt el se fogadom.
Mert ha említést 800 személyt az én városomba van 40000 lakos kb.fele melleted es fele mellettem van,igy nagyjából,ahogy beszélgetek az emberekkel.
Nem szeretném a tárgytalan szócséplést es még haragost keresek magamnak.Ha ez tetszik jogod van ebben hinni.
"Es hát én Honan tudnám,hogy te hazugok mögött álsz-e?"
Gondolkozz egy kicsit!
Vegyünk egy példát. Gondolom elfogadod, hogy járt ember a Holdon, és azt is tudod, hogy persze ezt is egy halom összeesküvés-gyártó tagadja. Nincs olyan agyament kitaláció, ami mögé ne állnának be valakik az emberek közül, és végül néhány eredményt felmutatni nem tudó tudós is, aki jobb híján ezzel kompenzálja a sikertelenségét.
Feltételezzük, hogy én is Holdra-szállás tagadó vagyok, és írok egy nyilatkozatot, hogy amelyik tudós egyetért velem, az írja alá. Mondjuk alá fogja írni 20 statisztikus, 30 pszichológus, 40 fogász.
Én pedig híresztelem majd, már 90 tudós támogatja a véleményem. Te ezt meglátod, és nem röhögöd el magad mondván, hogy nem inkább űrutazásban jártas szakemberek neveit kellene ott látni???
Tudod mikor nem röhögnéd el magad? Ha te is megrögzött Holdra-szállás tagadó lennél, csak akkor nem vennéd majd észre, hogy mekkora öntökönrúgás ez a lista kihirdetése.
Ha sikerülne teljesen semlegesen szemlélned ezt az ügyet, akkor az intelligens tervezősök eme listáján szanaszét kacagnád magad, és megállapítanád, hogy ezeknek nincs ki a négy kerekük.
A másik meg az, hogy képtelen vagy elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik nem állnak semmilyen oldalon, vagy csapatban.
Nekem aztán, mint semleges szemlélőnek, az égvilágon semmiféle érdekem nem fűződik ahhoz, hogy mindenképpen az evolúciót tekintsem igaznak. Tőlem aztán csinálhatta a fajok egyenkénti megteremtését az Isten is. Ha ez utóbbira mutatnak a tények, akkor azt hirdetném, és amellett állnék ki.
Te annyira megrögzött híve vagy a saját hitednek, hogy egy cseppet se érdekelnek a tények, így el se tudod képzelni, hogy van aki nem a hite szerint-, hanem a tények és logikus következtetés alapján dönt.
"Ha ez tetszik jogod van ebben hinni."
Én nem hiszek, hanem tudok! Te hiszel, és azt állítottad, hogy könnyen cáfolsz. De erre semmit se tudsz bemutatni, egy deka tényt se. Semmit!
Látod! Most is bebizonyítottad, hogy olyan gördülékenyen hazudsz, hogy még csak meg se tervezed magadban, csak úgy kijön belőled. Igazi kreacionista vagy.
Pá!
"Te annyira megrögzött híve vagy a saját hitednek"
Mondod te, aki semmivel se támasztott alá semmit, csak kinyilatkoztatott. Szoktál néha a tükörbe is nézni, barátom?
Ugy beszélsz mindha at éltél volna 50000000 évet.
Külömben a linkeket amit föltettél hazugság,egyenlő a Pataki Attila ufó jelenéseivel.Komolytalan forrás az egész. Pontosan olyanok amilyet hallani szeretnél.
"Komolytalan forrás az egész. Pontosan olyanok amilyet hallani szeretnél."
Jóember! Egyenesen a te általad preferált intelligens tervezőt preferálóktól mutattam be neked oldalt. Most melyiket tartod hiteltelennek? Amelyik az evolúció mellett rakja le a voksát, vagy amelyik nem?
Há' most te még tudod, hogy melyik oldalon állsz???
:D
Amúgy, nosza! Ezért vita a vita. Ha te tudsz hitelesebb forrásokra rámutatni, akkor csak rajta. Én veled szemben nem vagyok meggyőzhetetlen, csak már nem tudom, hogy mi mellett tartasz ki-, és mi a fenén húzod fel magadat annyira?
Nyugi! Nyugi! :D
Azt állítottad, hogy 40%-a tudósoknak igyekszik cáfolni az evolúciót (tehát a kreacionistákon túl, ugye). Az Interneten nem kreacionista evolúció taglaló cikk van kb. 200000 (egyetemi oldalak, kutatási jelentések, neves tudományos magazinok, absztraktok, recenziók... stbstb). Tehát hozzávetőleg 80000 evolúciótagadó hiteles, nem elfogult (nem kreacionista) tudományos értekezés közül válogathatsz - szerinted.
Ugyan, mi akadálya van annak, hogy ide konkrétan ezek közül mondjuk 3-at beszúrj?
Na, és ezeken majd jó kis tudományos vitát nyitunk. Hidd el, remek szellemi kaland lesz mind a kettőnknek. Csak nyugi! Gyurits le egy pofa sört, rázd meg a fejed, azután jöhet a 80000-ből a 3 cikk (nem vallásos oldal, nem magánoldal, biológustól, genetikustól, evolúcióbiológustól, paleontológustól... szóval szakmailag megbízható oldalakról).
Rajta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!