Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy engednek meg maguknak...

Hogy engednek meg maguknak ilyesmit? Ezért nem tudok egy menekültet sem sajnálni. Ezt a muszlin vallást vissza kéne már szorítani nyíltan élesen bírálni támadni kéne ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
[link]
2015. aug. 17. 11:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:

"Az iszlám állam miatt kerültek ilyen helyzetbe mert a több mint 200000fős hadseregével területeket foglal le. A nato őket bombázza. Ezt ha annyiba hagyná miliós hadseregük lenne.

És de igenis muszlinok tették minden bajukat maguknak köszönhetik mert ha nem a nato lövi őket addig provokálják a nyugatiakat míg végül csak ki érdemlik."

Ez egy hattalmas Bush-féle kamu mese duma.

Kezdjük ott, hogy a NATO miatt jött létre az Iszlám Állam.

https://www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s

https://www.youtube.com/watch?v=yCaDWJiJAaQ

Nézd már le végre ezeket!!!

Látszik, hogy el sem olvasod a válaszokat!

Sőt! Még a 9/11-et amit az állítólagos afgán/iraki dzsihadisták csináltak is meg volt rendezve (bár ahogy látom neke hiába kezdeném magyarázni). Még a hivatalos verzió szerint is Szaudiak voltak a gépeltérítők nem afgánok és irakiak, de az USA vajon hova ment bosszút állni?

Úgyhogy miért nem az USA-t akarod kiírtani, ha ezeknek a bűnöknek nagy részéért ők vonhatóak felelőssé. Különösen a migrációért, ugyanis ők bombázták szét a menekültek országát.

"Különben mit játszod itt az agyadat mintha te anyira tudnád kik tették a képen látható dolgot. Szerintem elég ha a légkörükbenben ez jelen van. Már ok hogy kerüljük."

Ha kicsit is elolvastad volna akkor látnád, hogy kik miatt van, ott írja fent, hogy: "Palestinian-Children-Killed-By-Israel"

Ok, hogy kerüljünk? Mit is? Ha látok egy hegyi-karabaki örményt akkor rohanjak át az út túloldalára, mert ők is háborúznak?

Azt meg ugye tudod, hogy megint hatalmas hazugság, hogy ahol a muszlimok megjelennek ott háború meg a képen látható helyzet lesz.

Mivel szinte kivétel nélkül ott vannak ezek ahol a NATO és Izrael megjelent. Akkor most gyűlöljek minden zsidót és amerikait mert ahol ők katonailag beavatkoznak ott ez lesz? Nyilván nem.

Ajánlom olvasásra ezeket is:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=chA0SMFED_k

hogy ne csak a kisembereket köpködjük, hanem megértsük a dolgot hátterét

2015. aug. 22. 23:50
 102/104 A kérdező kommentje:

Milyen alapon hasonlítgatod te a gondolkodásomat olyanokkal akik embereket ölnek? Minden véleményt támadásnak veszel ami nem szentként mutatja be a muszlinokat? Nem tudsz beképzelt fenyegetéseken kívül mást ki venni egy ellenvéleményből? Ténleg ennyire kritizálhatatlannak érzed a muszlinokat? El kell keserítselek Valláskritika témakörbe vagyunk jó vólna ha messziről el kerülnéd ilyen érzékeny felületes és tórz felfogással!!!!!!

Sajnálom hogy egy olyan emberel vitatkoztam aki nem képes fel fogni mennyire sokat segítene ezeknek az emebreknek ha el szakdnának az othon szerzett hiedelmektől amik nekünk is sok problémát okoznak mióta itt vannak. Meg mint tudjuk okozott is mióta van ez a vallás. Azt meg végképp hogy nem vagy képes el különíteni a vallásukból eredő problémákat az ittlétükből eredőektől. Mivel a tények tudomásul vétele nem az erősséged meg kérdezem milyen érzés hogy tőlünk veszik majd el 3 debrecen népességű város fentartásához szükséges energiát? Nálunk talán nincsennek éhező gyerekek? Mért nem nekik adjuk oda? Ha már ennyire támogatni akarjuk őket sokkal jobb lenne ha minden ország usa unio a többi nagy hatalom bele adná a gdp je 0.5% és olyan helyen lennének ahol iszlám kúltúra van. Nem itt erkölcsőszködnének. Mert hogy ez egy felháborító dolog és ami ténleg fokozhatja a bajt ha ezt nem tesszük szóvá!!!

2015. aug. 23. 00:58
 103/104 anonim ***** válasza:

A muszlimok problémái épphogy a vallásuk iránti hűtlenségük miatt van, uyganis ezek a negatívumok amik előfordulnak és amiket falsoroltatok mind tiltva vannak az Iszlámban.

És már megint!

Hol említettem, hogy pártolom a Európa muszlimokkal való vegyítését/elárasztását?

Ezért mondom, hogy le kellene állni a muszlimok bombázásával és a muszlimok ellen létrehozott terrorszervezetek pénzelésével!

Ugyanis akkor nem kényszerülnének, hogy Európába szökjönek.

2015. aug. 23. 01:14
 104/104 A kérdező kommentje:

„Ezért mondom, hogy le kellene állni a muszlimok bombázásával és a muszlimok ellen létrehozott terrorszervezetek pénzelésével!

Ugyanis akkor nem kényszerülnének, hogy Európába szökjönek.”

„Rasztás Dzsimi”

Nem vonom kétségbe hogy vannak politikai alapjai ennek a helyzetnek ugyan akkor beszéltük hogy vallási alapjai is vannak mert hogy nem értenek egyet abban mi is az igazi vallás. Fókuszáltam is ara hogy milyen a helyzet a magyarok szemszögéből meg itt európában és hogy mik történek az iszlám térségekben. Amire viszont főként fúkuszáltam az az iszlám emberek kapcsolata a helyzetel meg európa kapsolata az iszlám vallásal. Vagy egyaltalán az iszlám kapcsolata a saját és a mi helyzetünkel. Szerintem semmiképpen nem könnyíti meg sőt ara is ki tértem hogy magával az emebri természettel sem ál valami természetes kapcsolatban. A személyiség sokféle formálya igénye közül egyfélére redukálja az embert. Ezzel megtöri az alaptermészetét a népesség 70% ának. Az hogy melyik a 2 közül az erősebb hát biztos a politikai ok de itt európában nem szeretjük az erkölcs csőszöket főleg ha ránk vannak szorulva és mi tartjuk el őket! Még ha ezt nem nézük elég ellentétesek a nézeteik segítenénk de makacskodnak ráadásul a nyelvet sem beszélik. Itt már mi alkalmazkodunk és nem ők. Ezt akarom meg fordítani!

Még ha nem volna ez a sok ramazuri akkor sem értenék egyet ezzel a vallásal biztos vagyok benne hogy önbizalom és személyiség ellenes. Vakon követik a prófétát még kritizálni sem merik. Mint a kapródarazsak. Meg sem kérdőjelezik mit mért tesznek el vonja a figyelmüket a tényektől és attól amit igazából szeretnének. Le fogadom egy lazább közösségben a muszlinok fele minden féle lenne csak muslin nem. Egy picit beleunának hogy mindig a tejet veszik észre a sajtot nem. Nincs az a statisztika ahol mindenki ugyan azt akarja de náluk érdekes módon ki jön csak mondja meg valaki hogy van az hogy egymást is ölik? Mert nem kell el siklani ez felett nagyon komplex ez a vallás. és akkor semiért nem felelhet mikor több csoport az adott nézeten belül ellenkezik hogy mejik tudja jobban az igazit. Nem is igazán találja magát szerintem. A hívői is nagyon sokféleképpen értelmezik.

Keresztény mért nem háborúzik kereszténnyel? Mert nagyon egyértelmű a 10parancsolat! Ráadásul azon sem görcsöl senki ha nem teljesen tartjuk be.

Ahogy te magad mondtad több száz éves ki vonódás kéne nekik ami megoldhatatlaná teszi a modern világunkban. Mennyien fognak még addig szenvedni meg halni?

„A muszlimok problémái épphogy a vallásuk iránti hűtlenségük miatt van, uyganis ezek a negatívumok amik előfordulnak és amiket falsoroltatok mind tiltva vannak az Iszlámban.”

Elég civilizálatlan helyről jönnek talán a barbár kifejezést mégsem túloztam el kb egész világon nincs annyi szélsőséges mint közép ázsiában!

Valahogy mégis félre értelmeznek valamit mert amikor a szélsőségesek randalíroznak töbnyire a vallásuk sérelmeire hivatkoznak ez az erkölcsöszköddés is ilyen meg a szitta a prófétát eset is. Amit meg nem kell el felejteni hogy náluk a szélsőségesek nem hétköznapi pimasz gyerekek. Azt meg mondtam hogy egy vallás egészen addig akár milyen lehet amíg a hívei nem tartják be. Sokan meg így fogják fel és ez mellett sem lehet el menni valami alapja biztos van még ha csak a fele igaz is.

[link]

„Úgyhogy miért nem az USA-t akarod kiírtani”

Látod ez a te bajod a projekcióid! Mi történik ilyenkor a vallási elvekkel? Csődbe mennek? Át alakulnak rejtett agresszióvá? Nem irigylem az ilyen be gyepesedett embereket!

Házi feladat:keresd ki azt a mondatot a válaszaimból ami emberek ki írtását jelenti! Én Még leg szélsőségesebb esetben is állásfoglalásról beszéltem egy sztereotipikus szemlélődés kiséretében!

El kell tudni helyezni magunkat a sajátjaink mellett. KI a fontosabb? 1% hibájáért fel áldoznád a szereteidet hogy meg mensd a többi 99-et? Vagy fel áldoznád mindegyiket hogy meg mensd a gyereked?

Nem tudom te hogyan döntenél de a többit beszéld meg a pszihológusoddal! Különben rosszul leszel és lyukasak lesznek a fogaid meg ki nő a talpadon a szőr.

A beszélgetést meg be fejeztem veled nem rakod össze a mondatokat folyton ki térőkre válaszolsz mindent ellenséges támadásként értelmezel ahol tudod tereled a témát szerintem moly lepke szált a füledbe!

2015. aug. 23. 05:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!