Mi az a neo-iszlám? Vagy neo-muszlin? (sürgős)
Beadandót kell írnom, és egyik pont a neo-iszlám. Semmit nem találtam róla, és ami alapján írnom kellene, abban a szövegben sincs róla részletesen. Mi az? Mit takar?
Segítsetek kérlek! :(
-.-' ment a lepontozás...
amúgy elírtam, muszlim akart lenni.
Neonáci= Nem vérnémet hanem lehet bármilyen származású.
Neo Iszlám= Szintén nem odaszületett, hanem csak követi az iszlamitást.
Áhá szóval aki eredetileg nem iszlám vallású volt, csak később felvette ezt a vallást.
Jaj köszönöm szépen!!:)
Nem lehet, hogy az az 'európai iszlámot' jelenti, amit pár Európában élő muszlim vallási vezető dolgozott ki annak érdekében, hogy könnyebben menjen a beilleszkedés?
Hajaj, egyik ismerősöm is ezt mondta, hogy inkább ez az, sajnos angolul nem tudok, de remélem találok forrást ahol többet írnak.
köszi a válaszokat.
Muzulmán vagyok. Fogalmam sincs micsoda hülyeséget kérdeznek tőled, mondd csak meg a tanárnak hogy egy marhaság.
Viszont létezik egy újdonsült, nagyon szigrú formája az iszlámnak:
Ez az iszlám az amivel gondotok van nektek a nyugaton, pedig eredetileg a kommunisták ellen támogattátok ezt az extrém formájú hitet ami maga a Korán ellen szól hadithok alapján.
Irjál Mohammad Al-Wahhabról és a nyugat támogatásáról, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!