Hogy engednek meg maguknak ilyesmit? Ezért nem tudok egy menekültet sem sajnálni. Ezt a muszlin vallást vissza kéne már szorítani nyíltan élesen bírálni támadni kéne ti hogy vagytok ezzel?
"egy radikális iszlám csoport tagjai"
Tehát akkor én se segítsek soha senkinek, mert te bunkó vagy és induljak ki ebből? Mert erről szól a te logikád.
Hiába győznek le csoportokat és terrorszervezeteket.
Ezzel pont annyit érnek el mintha Hitler-t valaki úgy akarná megállítani, hogy leöl heti 3 nácit.
Így nem lehetne őt megállítani igaz?
Az a ki hü*lye Obama pont ezt csinálja, odaküld az Iszlám Államhoz pár katonát és akkor azok ott elszórakoznak az Iszlám Állam katonáival.
A Muzulmánok is eképpen működnek.
Hiába csinálták ki az Al Kaida-t, jött az iszlám Állam, ha ennek is vége lesz jön majd egy másik és egy másik. Ugyanakkor nem az emberekkel van a baj, hanem az Iszlám-mal, azt kell elpusztítani. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy két fajta Iszlám létezik.
Az igazi Iszlám megtiltja a híveinek, hogy elhagyják a Közel-Keletet. Az igazi Iszlámban nem ölnek embereket, nem mondják meg a másik vallásúnak, hogy mit tegyen és nem akarnak kipusztítani más vallást. A másik amiből az Al Kaida, az Iszlám Állam és egyéb szélsőségesek táplálkoznak az a hamis Iszlám.
Én nem foglalkozok a menekült, Iszlám Állam kérdéssel mert minek? Ha megölök egy szélsőségest én szívom meg. És ha nem ezt csinálom, mit csináljak? Hőbörögjek, tüntessek? Minek? A szélsőségesek azt mondják menekültek meg egyebek, bejöhetnek ide és kész. A hü*lye Nyugat úgyse tesz semmit. Mert fontosabb a keresztényi cselekedet mint egy ország vagy Európa védelme. Én elfogadtam, hogy a Nyugatnak vége. A Nyugat jobban ragaszkodik a jogszabályokhoz, az emberséghez mint a túléléshez. A muzulmánok a jogokat kihasználva bejöhetnek és nem toloncolja ki őket senki. Ha csinálnak valami rosszat kapnak pár évet és? Ha életfogytigot is kapnak jön más helyettük.
A Nyugat akkor fog győzedelmeskedni felettük amikor majd nem törődik a jogokkal meg az emberséggel. Amikor betiltja nekik a vallás gyakorlását, kivégzi a muzulmánokat és nem engedi be az országába ezeket. De ugye erre sosem kerül sor.
"Örülhetnének hogy be fogadtuk őket."
Fórumokon sok ember csak náci-z meg mindenféléket mond.
De annyi esze egynek sincs, hogy utána nézzen hogy a bevándorlók és a menekültek mit okoznak máshol. Befogadják őket mint anno a cigányokat. Legalább a cigány dologból tanulhattak volna nem? De nem. Be kell fogadni mindenkit. Érdekesnek tartom, hogy ahova befogadták ezeket az embereket ott mindig gond van velük, folyton áll a bál.
Úgy kell viselkedni mint ahogy Japán teszi.
Nem fogad be külföldieket, csak a nagyon tanultakat. Akik beszélik a japán nyelvet felsőfokon és diplomájuk van. És érdekes ott nincsenek ilyen menekült-gondok. Vagyis a vezetők is épp olyan hüly*ék mint a 4 osztályos emberek.
A Keresztényekről meg csak annyit, hogy ők nem tudnak gondolkozni. Folyton Jézust lökik meg a megbocsátást, meg hogy segítsünk másoknak. Franciaország és Anglia segített, most mégis ki akarják nyírni a királyi családot.
Vagyis a Kereszténység nem jó semmire.
Amúgy is a zsidók hite, nekünk nem kellene gyakorolnunk. Itt is csak azért hisz mindenki ebben a vallásban mert erőszakkal a népre erőszakolták.
Elég vólna nem be engedni őket. Viszont azal egyet értek hogy az iszlám vallásal van a baj. Egyébként a muszlinok is az iszlám vallást követik.
Na most az meg hogy nem a túlélésel foglalkozunk itt a nyugaton majd akkor jut el az emberek fejéig mikor le esik nekik magyarországon is hogy annak a 65milió emigránsnak az 1-2% a lakosságunk 12% a. És akkor majd főleg ha ezek ilyen merev alkalmaszkodni képtelen tudálékos szent ügy harcosai vissza sírjuk a mostani kissebségi gondjainkat.
"A Sunday Times című tekintélyes vasárnapi konzervatív brit lap beszámolója szerint a londoni iszlám közösség szélsőséges tagjai "Muszlim Járőr" néven alakítottak csoportokat London zömmel muszlim bevándorlók lakta negyedeinek "megvédése" céljából."
Ezt pedig itt meg lehet érteni.
A Muszlim Negyedek azok a muszlimok negyedei.
Olyan ez mint egy nagy közösség.
A Keresztények se örülnének ha valaki nem Keresztény módon viselkedni mellettük ugye. Például egy Keresztény közösség se örülne ha beállítana valaki és a közelükbe lenne folyton és a Sátánról dumálva és vastagon ki lenne sminkelve. Vegyük például az Emo-kat. Az emberek többsége se szereti ha a közelükben vannak nem?
Én is utálom amikor Taoista létemre az engem körülvevők folyton a Jézussal jönnek meg hogy eljön és mindenki aki nem Keresztény a Pokolba fog jutni. Nagyon zavaró tud lenni. Egyszer majdnem egy idős nőt is leordítottam azért.
Az egész lényege, hogy ha muzulmán helyen vagy viselkedj normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!