Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ateisták jobban félnek a...

Az ateisták jobban félnek a haláltól?

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 18:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vallásos embert sokkal jobbam noglalkoztat a halál gondolata,a túlvilági élet. Bár sokszor tapasztalható, hogy ez inkább félelemmel tölti el őket, ami sztem ellentmondásos, hiszen egy Jó Istenben való hit éppen megnyugvást kéne hozzon...
2015. júl. 26. 01:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem már írták, legtöbben nem is foglalkoznak vele, amíg meg nem érinti őket a halál szele. Akár ateisták, akár nem.

Úgy érdekesebb lenne a kérdés, amikor már tudja az illető, hogy nemsokára meghal, akkor jobban fél-e ha ateista? Orvosok, vagy papok válasza érdekes lenne.

2015. júl. 27. 09:20
 23/23 anonim válasza:
Szerintem igen.
2023. dec. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!