Jehova tanúi mégis hogy gondolják, hogy térítgethetnek mások szexuális orientációjával? (részletek lent)
Egy ideje nyíltan vállalom, hogy meleg vagyok. A lépcsőházban lakik egy jehovás vénasszony, akinek nagyon nem tetszik az életvitelem, valószínűleg ő küldte rám a térítőket is. Na szóval, ma délután 2 nő csenget az ajtón, rögtön gondoltam, hogy jehovák. Már majdnem csaptam is be az ajtót, amikor az egyik nő azt mondja, hogy "a tanúk meg tudnak szabadítani a gonosztól, már több esetben sikerült". Erre én mondtam, hogy bennem nincs semmi gonosz és mégegyszer meg ne próbáljanak zaklatni a szektájukkal, majd becsaptam az ajtót. Nagyon felháborított az eset, nem értem, hogy engedhetnek meg maguknak ilyet?
28/F (meleg)
Már linkeltek, de ha ennyire buta vagy, arról már te tehetsz. Iskolába kellett volna járni, tovább tanulni egyetemen, és már is nem lennél buta, mint a föld.
56-os választ olvasd el, és nézd meg linket, aztán merd mondani, hogy a Bibliának köze van élethez, meg egyáltalán bármihez is. Már rég be lett bizonyítva, hogy akik a Bibliába írtak, azok előtte hallucináltak (drogoztak), és azt írták le, amit éppen láttak. A homoszexualitás meg csak egy homofób megnyilvánulás egy ember részéről.
Csak egy példa:
"2 Móz. 31,15 "... valaki szombatnapon munkálkodik, megölettessék."
Tehát akkor, aki szombaton csinál bármit is, azt meg kell ölni. Szerinted? Ha ilyenekben hiszel, hát csak gratulálni tudok a butaságodhoz.
"Már linkeltek, de ha ennyire buta vagy, arról már te tehetsz. Iskolába kellett volna járni, tovább tanulni egyetemen, és már is nem lennél buta, mint a föld. "
Jártam iskolába, egyébként pedig én nem személyeskedtem veled, te se tedd, mert lehet jobban tanultam, mint te. :)
Tehát akkor szerintem kijelenthető hogy ezek a hím egyedek, csak hím egyedekkel csinálják, nősténnyel nem?
"Tehát akkor, aki szombaton csinál bármit is, azt meg kell ölni. Szerinted? Ha ilyenekben hiszel, hát csak gratulálni tudok a butaságodhoz."
Már bocs, de ha nem vagy képben a Bibliával, akkor ne tegyél fel ilyen kérdéseket. Mi nem az ókori Izrael népe vagyunk, és nem az ókori Izrael törvénye alatt vagyunk, hanem Krisztus törvénye alatt.
Az 56-os válaszban linkelt oldal pedig totálisan sötétségben van a Bibliával kapcsolatban, mivel kiragad részeket, a szövegkörnyezet vizsgálata nélkül. Pl ne ölj. Igen, nem lehetett gyilkolni, viszont volt halálbüntetés pl gyilkosságért, ahogy sok mai országban is van!
"egy homofób megnyilvánulás egy ember részéről. "
Nem értem miért az a rossz, aki megmondja valamiről hogy erkölcstelen, holott az is. Attól hogy a többség elfogadja még a rossz nem lesz jó.
Igazából nem mindenki, nálunk pl Jehova Tanúinál házasság előtt nincs szex.
Egyébként nem ugyanakkora bűn a maszturbálás mint a homoszexualitás. Sőt, ha a Mózesi törvényből indulunk ki (ami tény hogy már nem érvényes, de meg lehet belőle érteni, hogy mi számít rossznak), akkor a házasságtörés súlyosabb pl mint a házasság előtti szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!